Родената в Русия Алла Аушева и нейните деца, на две

...
Родената в Русия Алла Аушева и нейните деца, на две
Коментари Харесай

Мистерия! Убиха рускиня и децата й в Ню Йорк

Родената в Русия Алла Аушева и нейните деца, на две и три години, преселили се в Съединени американски щати със зелена карта, бяха открити мъртви в апартамент в Статън Айлънд, Ню Йорк. Приятелят на дамата беше арестуван по съмнение в ликвидиране, заяви „ Ню Йорк Поуст “.

Според отчет, оповестен в уеб страницата на градската полиция, екипът е дошъл на адреса през вчерашния ден сутринта след повикване на 911, осведоми AFP. " При идването си полицията е разкрила задимено жилище. Пристигнали са пожарникари от Ню Йорк, които са угасили дребен пожар. При влизането в жилището били открити телата на жена, тригодишно дете и двегодишно дете ", се споделя в отчета на пожарникарите.

37-годишната Аушева е открита легнала с лицето надолу на легло, като имала съществени пострадвания по главата и лицето. Предполага се, че децата ѝ са били удавени. Полицията упрекна за убийствата татко им, 36-годишния Шон Уокър, чиновник на американските военновъздушни сили. Той беше арестуван на автомагистрала с мобилен телефон и персоналната карта на Аушева в ръцете му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР