Родена в Хонолулу, започва да се снима на 15-годишна възраст.

...
Родена в Хонолулу, започва да се снима на 15-годишна възраст.
Коментари Харесай

Сдържана и елегантна: Никол Кидман знае как да прикове вниманието

Родена в Хонолулу, стартира да се снима на 15-годишна възраст. На 22 години към този момент е поканена в Холивуд. Такъв е звездният старт на актрисата Никол Кидман към сърцата на публиката. 50-годишният си празник през 2017 година тя посрещна като носителка на награди „ Оскар “, „ БАФТА “, „ Сатурн “, „ Сребърна мечка “ и трикратна носителка на премия „ Златен глобус “.

На 50 актрисата продължава да е пример за грациозност и жанр. Макар и постоянно сдържана, тя приковава вниманието с лекост.



Днес Кидман е щастливо омъжена за кънтри артиста Кийт Ърбън. Двамата се вричат във честност през 2006 година и през днешния ден се радват на двете си дъщери. Актрисата има и още две деца — наследник и щерка, осиновени по време на брака й с Том Круз. През 2001 година обаче двойката остави зад тила си 10-годишен брак и всеки пое по собствен път.



Неведнъж актрисата е споделяла, че след развода си с Том се чувствала опустошена. „ Бях толкоз млада, когато се омъжих. Днес поглеждам обратно и не разбирам какво беше това. Когато бях на 27, аз имах към този момент две деца и бях омъжена от 4 години. Но аз това желаех “, споделя години по-късно тя.

Любопитно е, че напрежението сред Никол и Том двамата се появява, до момента в който снимат спорния за мнозина филм „ С необятно отворени очи “ на фамозния Стенли Кубрик. Лентата, пропита, а съгласно някои критици, даже пренаситена с еротика, излезе на екран през 1999 година

Като за доказателство на поговорката, че „ ориста си знае работата”, след няколко краткотрайни случки Никол още веднъж среща щастието в лицето на сегашния си брачен партньор Кийт.



„ Ние преминахме през доста неща и през днешния ден сме по-силни от когато и да било. Не се лаская, само че в действителност е по този начин “, откровена е актрисата. „ Когато остарявате, вие се учите от грешките си. Когато сключвате втори брак, желаете той да бъде финален. Преди да вземете каквото и да е решение, го обмисляте дали ще е положително за вас. Просто е, само че в действителност работи “, споделя холивудската хубавица персоналния си опит.

Никол Кидман самоуверено е определяна като една от най-великите актриси в историята на киното. Тя обаче крие и различен гений. Неизвестна преди кино лентата „ Мулен Руж” като певица, австралийката прави няколко доста положителни вокални осъществявания там.



В съдействието си с Юън Макгрегър над песента „ Come What May “ от саундтрака на кино лентата, тя дебютира на 27-мо място в английските ранглисти за сингли. По-късно си сътрудничи с Роби Уилямс в песента „ Somethin' Stupid “. Песента доближава 8-мо място в австралийската ARIAnet ранглиста за сингли, и е номер 1 в продължение на три седмици във Англия. „ Somethin' Stupid “ е и английският коледен сингъл номер 1 за 2001 година


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР