Родена в аристократична британска фамилия с кралски произход, Даяна е

...
Родена в аристократична британска фамилия с кралски произход, Даяна е
Коментари Харесай

ДАЯНА ♥ Кралицата на сърцата

Родена в аристократична английска фамилия с кралски генезис, Даяна е четвъртото дете на Джон Спенсър, виконт Алтроп и почитаемата му брачна половинка Франсис, която израства в кралското имение Сандрингам и получава обучение в Англия и Швейцария.

През 1975 година нейният татко наследява купа и става 8-ми граф Спенсър, а най-малката му щерка изгрява пред света като Лейди Даяна Спенсър през февруари, 1981 година, когато е разгласен годежът й с принц Чарлс.

Като принцеса на Уелс, Даяна поема кралските отговорности да съставлява Кралицата по света и с лекост печели обожанието и уважението на милиони хора. С дейната си благотворителна работа, непретенциозно държание и впечатляващ жанр, лейди Даяна се трансформира в най-обичаната модерна принцеса. Медиите не се свенят да показват прочувствената Даяна и всичките й прекарвания – от най-щастливите мигове на сватбата й с Чарлз, раждането на двамата им синове Уилям и Хари, до трагичната разлъка с кралското семейство, връзката й с египетския милионер Доди Ал Файед и съдбовната нощ на 31 август 1997 в Париж, когато двамата изгубват живота си.

Лейди Ди се трансформира в Кралица на сърцата, а идващите фотоси от 80-те години, показват всички нюанси на деликатната й душа и блестяща харизма.

Снимки: vintag.es, pinterest.com, theplace2.ru

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР