Родена е в Кипър, учи поп и оперна вокална техника

...
Родена е в Кипър, учи поп и оперна вокална техника
Коментари Харесай

Християна Лоизу: Мъжът до мен не иска да е известен

Родена е в Кипър, учи поп и оперна вокална техника в Ларнака, само че избира страната ни за собствен втори дом. Завършва оперно пеене в Националната музикална академия „ Проф. Панчо Владигеров “ в София и специализира в Лийдс, Англия, където усвоява изкуството на мюзикъла.

 

Малко след завръщането си в България се явява на кастинг за четвъртия сезон на „ Х Фактор “, който завоюва, побеждавайки сензацията на Евровизия Кристиан Костов. По това време тя към този момент имаше връзка с оперния артист Николай Войнов, който от самото начало я поддържаше в предаването.

 

Лоизу в действителност е бащиното й име. Баща й Луис работи в централната поща в Ларнака, където живее фамилията й, а майка й Сотирула е рецепционист в Спешна помощ в болничното заведение – приема документи на пациентите. Певицата има по-голяма сестра – Панайота и двама братя – Йорданис и Андреас, който е минимален.

 

Не съжалява за избора си да остане да живее в България, тъй като тук се усеща в свои води. Щастлива е и от обстоятелството, че съумяла да получи утвърждението на родната аудитория.

Причините да кандидатства в софийската консерватория, са две – доста харесва България, а и след деликатно изследване, схваща, че българската оперна школа е една от най-хубавите в международен мащаб.

 

След втория месец престой в страната ни, към този момент разбирала близките, а след 5-ия говорила свободно езика ни. Признава, че никой от семейството й не се занимава професионално с музика. Роднини споделят, че преди години майка й пеела хубаво, а татко й като дете пеел в хор, само че в никакъв случай професионално. Талантът й открива нейната музикална педагожка в Кипър Силва Макамян.

 

С Николай се срещат 4 години по-късно след театър в Софийската опера, откакто той я вижда за пръв път в дипломния театър на завършващите студенти, само че тогава не я заговорил. След това стартират да се засичат инцидентно на едни и същи места, защото имат общи среда и ползи и поддържат връзка все по-често. Така някак естествено се сближават и изкарват 3-4 години дружно, само че пътищата им се разделят.

 

След това Християна се загаджи с Борислав Борисов, по-известен като репортера Боби Стар. Двамата даже се сгодиха, само че кипърката му върна изненадващо пръстена преди две години. Мълвата носи, че повода за това са систематични изневери от негова страна. От година и половина, тя има връзка с загадъчен мъж, който е и татко на бебето, което чака. Тя настойчиво крие обичания си с оправданието, че не желае да става прочут.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР