Роден в гр. Благоевград. Завършил в Англия в Оксфорд Брукс:

...
Роден в гр. Благоевград. Завършил в Англия в Оксфорд Брукс:
Коментари Харесай

Атанас Мавродиев-кандидат за депутат от партия „Български възход в Пиринско: Стабилност в управлението и гаранции за инвестиции е изходът от кризата в България!

Роден в гр. Благоевград. Завършил в Англия в Оксфорд Брукс: бизнес мениджмънт и финанси през 2017. Работил 3 години в IBM (Ай Би Ем) като финансов анализатор. От три години насам се занимавам с предприемачество в областта на недвижимите парцели

Доколкото запознат съм вашата биография учили сте в чужбина.

Кое Ви накара да се върнете в България, и с каква поръчка се впускате в политическа конкуренция?

България е страна, която има голям капацитет. Аз считам, че младежите би трябвало да се връщат в родината, с цел да се осъществят тук. Заявката, с която аз се впускам в политическата конкуренция е, че би трябвало да се потвърди и покаже на младежите, че в България има място за развиване и реализиране на задачите, които са си сложили. А и в последна сметка, всеки си тежи на мястото.

Какво съгласно Вас би трябвало да се промени у нас и съответно в Благоевградска област?

Благоевградска област има редица проблеми. Инфраструктурни, обществени и така нататък В града и в региона би трябвало да се акцентира на отварянето на нови конкурентно-способни работни места. Трябва да се привлекат вложения (дали задгранични и/или местни). За мен е извънредно значимо, да се спре приключването на квалифицирани хора от региона в непознати страни. Всичко това може да се реализира с диалози с общината и слагане на ясни задания. Доколкото какво би трябвало да се промени у нас, България обезверено се нуждае от политици, които да се вслушват в гласа на хората, политици, които могат да отстояват личното си мнение пред останалия свят.

Вие като младеж, по какъв начин ще обясните на вашите гласоподаватели, на жителите, че това е верният ход?

Веднага се обосновавам. Според мен би трябвало да се влага в дребните градове, а освен в столицата, с цел да може хората да са конкурентно способни. Те могат да живеят и да изкарват задоволително във всяка една област на нашата страна. Правилният метод, съгласно мен стартира с начертаването на явен проект и слагането на задания за вложения в нашата област.

И един въпрос, който по никакъв начин не е незначителен – войната по пътищата у нас, която сякаш взима повече жертви, в сравнение с по време на военни дейности. Има ли решение? Има ли излаз от тази обстановка или сме закъснели въобще с взимането на някакви ограничения в това отношение?

Войната по пътищата е нещо, с което всеки един от нас се сблъсква всеки ден. Тъжно е когато виждаме какъв брой доста млади живота бяха изгубени. За решение – да има съгласно мен. Виждаме всички акции, които Министерство на вътрешните работи прави сега за пияни и дрогирани водачи, само че моето мнение е, че би трябвало да се акцентира и на законодателството. Един образец, който мога да дам е когато бъде заловен водач употребявал опиати или алкохол, МПС-то да бъде иззето от органите на реда. Трябва да има съществени ограничения за съществени закононарушения.

Г-н Мавродиев, сигурна съм, че когато се срещате с хората, те слагат ясно проблемите си пред вас. Какви са проблемите на хората,какво ги вълнува и до каква степен те се препокриват с дневния ред на политиците, съгласно вас?

Хората желаят съответни отговори по съответни тематики. Те се пробват да чуят две неща преди всичко по какъв начин политиците оферират да бъдат решени проблемите на дневния ред на обществото,как да бъдат решени проблемите на жителите,проблемите на бизнеса. Живеем в динамични времена и хората имат доста проблеми и страхове.

Ситуацията в Европа сега не е по никакъв начин лека, което директно се отразява на хората в нашата страна. Най-често проблемите, които хората загатват е тяхното терзание за идната зима. Дали ще има газ, на каква цена ще бъде, на каква цена ще бъде тока, инфлацията ще продължи ли да расте…

Ако гласоподавателите ни дадат опцията всички тези законодателни промени да зависят от нас ние от КП „ Български Възход “, ще създадем всичко по силите си тези проблеми да бъдат решени в най-кратък период.

Какви са Вашите упования на 2 октомври? Кои партии виждате като сътрудници на този стадий?

Моите упования са за един мощен резултат на КП „ Български Възход “. Нека да оставим тематиката за партньорство след изборите.

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР