„Роден съм в Южна Франция, след което се установих в

...
„Роден съм в Южна Франция, след което се установих в
Коментари Харесай

Гаел Бонел – Санчес зарязал футбола заради киното

„ Роден съм в Южна Франция, след което се открих в Париж. Бях футболист като тинейджър. На 14-15-годишна възраст играех в професионалната лига на Франция и ми се постановяваше да пътувам доста. Няколко години по-късно, към 19-20-годишна възраст, взех решение да спра с футбола, тъй като към този момент бях изживял тази своя фантазия. Дотогава всичко в живота ми бе обвързвано единствено с футбола, аз в действителност доста го обичах. Мениджърът ми ми оферираше да продължа да играя в Албания или друга страна на Балканите, само че аз желаех кариера по-скоро в Англия. И това беше знак за мен, че би трябвало да направя нещо друго “, разкрива Гаел и добавя:

„ Мечтаех си за филми по това време. И по този начин отпътувах за Испания с еднопосочен билет, беше ми мъчно, всички ми споделяха, че да се занимавам с телевизия е невероятно, тъй като милиони хора го желаят. Но аз въпреки всичко взех решение да последвам фантазията си и реализирах триумф доста бързо. Започнах работа в „ Ендемол Продакшън “, едно от огромните имена в Европа. Знаех, че би трябвало да придобия умения и по тази причина слушах всички и всичко, с цел да набирам от ден на ден и повече познания. След 6-7 години там, взех решение да основа моя лична продуцентска компания, с цел да бъда свободен да върша това, което желая “.

Г-н Санчев основава продуцентска компания в Холивуд и прави празненство в Лос Анджелис. Там се срещна с режисьора Жан-Кристоф Комар, прочут единствено като Питоф. Той е режисирал кино лентата „ Жената котка “ с Холи Бери. Той е и първият, който е режисирал филм в HD формат. Питоф му дава другарски съвет и му споделя: „ Гаел, в случай че искаш да направиш собствен филм, пълнометражен с огромен бюджет, би трябвало да отидеш в България, тъй като там познавам хора, които могат да те поучават. По-евтино е, а качеството е на доста високо равнище “.

Тези думи карат Гаел да си вземе самолетен билет за България. „ Знаете ли, доста хора постоянно ме питат – какво правиш в България, имаш пари и можеш да живееш на всички места по света. Но не схващат, че хората трансформират фантазиите си непрестанно и си мислят, че триумфът е по-бърз, в случай че са във Франция, да вземем за пример. Но, не е тъкмо по този начин. Искам да кажа още и че в Бълагрия са направени едни от най-хубавите киностудия в целия свят. Имате страхотна природа. България е просто фантастична “, твърди френският продуцент.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР