Роден от страстта и любовта към модата, Plus Zero Concept

...
Роден от страстта и любовта към модата, Plus Zero Concept
Коментари Харесай

Английски шик и ароматен шедьовър в сърцето на София ♥ Plus Zero Concept Store

Роден от пристрастеността и любовта към модата, Plus Zero Concept Store събира на  едно място подбрани селекции от топ първокласни марки. Мисията на собственичката Левтера Янис е да предложи на стилните ценители у нас чувство за изисканост, непреходна грациозност и изискан с най-актуалните оферти за сезона и фокус върху точно селектирани нишови дизайнерски сбирки. Така превъзходни оферти от елитната мода намират собствен дом в бутика на столичната улица „ Позитано “ 1 и към този момент 7 години кроят взискателния усет на стотици клиенти, внасяйки висок жанр в персоналните им дрешници. Един от водещите български архитекти, Радина Гешева, сътворява модерното пространство на Plus Zero Concept Store, обличайки го в съвършените форми на минимализма.

(© Plus Zero Concept Store)

(© Plus Zero Concept Store)

(© Plus Zero Concept Store)

(© Plus Zero Concept Store)

(© Plus Zero Concept Store)

(© Plus Zero Concept Store)

(© Plus Zero Concept Store)

Новите оферти на Plus Zero Concept Store са към този момент в България, а за улеснение на клиентите могат да бъдат поръчани и онлайн. Пролетта идва със актуалната дизайнерска марка JOSEPH, по британски изтънчена и съпроводена от възхитителния парфюмериен шедьовър Neandertal dark & Neandertal light.

♥ Neandertal dark & Neandertal light

Унисекс ароматите Neandertal dark & Neandertal light ни водят на уханно странствуване в зората на човешката история, разказвайки за нетрайността на света към нас, за възхода и падението на разнообразни типове, култури и цивилизации. Впечатляваща образна и концептуална двойка, Neandertal са съвременен и артистичен отговор на провокациите на съществуването и простите човешки въпроси: „ Кои сме ние, от кое място идваме, къде отиваме? “

(Neandertal perfume, Plus Zero Concept Store)

(Neandertal Dark & Neandertal Light, Plus Zero Concept Store)

Ароматите са заключени в ръчно изсечени керамични флакони във формата на камък – истински творби на изкуството. Древните занаятчийски кремъчни принадлежности от Норфолк, Англия, претворяват образа си в неповторима бутилка, всяка от които е основана от надарените ръце на художника и дизайнер Кентаро Ямада.

Тъмната версия на Neandertal е естествена буря, наситена с ароматни и текстурни чувства за растения, цветя, цитрусови плодове, дървета. Танцът от плодовете на черен пипер и тамян ухажват деликатния акомпанимент на листата, а сандаловото дърво и кедърът постилат тъмния цвят на Neandertal dark. Ухания от ветивер, пачули и мускус, хармонизиращи кехлибара, основават мистичния воал на черния Neandertal.

Светлата версия на Neandertal е в ослепителен контрастност с неандерталската мрачевина, лъчезарен и кондензиран гърмеж, обливащ сегашното с хармонична елементарност. Истински обонятелен натюрморт с масло от хиноки и свързваща конструкция от ирис, капсулиращи времето и пространството към нас. Neandertal light пулсира с нотки на кожа и амбра, добавяйки несравнима естествена хубост, мощ и магнетизъм към своя опияняващ коктейл от безвремие.

♥ JOSEPH

От Лондон до Париж и Токио, магазините на актуалната английска дизайнерска марка JOSEPH населяват най-престижите фешън улици в света. Историята на JOSEPH стартира през 1966 година, когато роденият в Казабланка Joseph Ettedgui отваря първия си фризьорски салон в Лондон, където стартира да предлага и облекла от сбирките на японския дизайнер Kenzo. Авторските сбирки на JOSEPH печелят на своя страна взискателните, изискани и уверени в себе си клиенти. Мисията на английската марка е да предложи на феновете си първокласен дрешник с подчертана безкомпромисност, изисканост и обаятелен самостоятелен жанр. Моден бранд на допълващите се контрасти, съчетаващ изтънченост, чудатост, внимание към детайла, непреходна грациозност, класическа линия и актуален изискан.

(Jospeph, Plus Zero Concept Store)

(Jospeph, Plus Zero Concept Store)

В Plus Zero Concept Store JOSEPH участва с величие от женственост, типичен цветове, естествени материи и изящни силуети. Туники, поли – панталони, ефирни поли-солей за градски богини и дами, които ценят превъзходството на минималистичното дизайнерско изкуство.

Plus Zero Concept Store
София, ул. „ Позитано “, 1
Тел.: 0876 55 53 33
www.plus0concept.com

Plus Zero Concept Store работи всеки ден от понеделник до събота (включително) с грижа за всеки клиент, спазвайки прецизно противоепидемичните ограничения.

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР