Родър Федерери и Лионел Меси са двама атлети, между които

...
Родър Федерери и Лионел Меси са двама атлети, между които
Коментари Харесай

От легенда към легенда: Меси също не пропусна да отдаде почит на Федерер

Родър Федерери и Лионел Меси са двама спортисти, сред които несъмнено може да намерим значително сходства. Всеки един от тях има голям приророден гений и надали ще е пресилено, в случай че кажем, че няма състезатели, които работят с по-голяма фикция и креативност в техните спортове. Именно тези качества са помогнали на Федерер и Меси да бъдат измежду най-разпознаваемите и сполучливи спортисти на нашето време, само че за жалост, то ще би трябвало напълно скоро да свикнем с мисълта, че повече няма да забележим швейцареца на корта за формален мач. Тази вест беше оповестена от самия 20-кратен първенец от Шлема, който разкри по какъв начин ще си вземе довиждане с тениса на идния Laver Cup, а аржентинската футболна икона не остана безучастна към въпросната новина и насочи следното обръщение към Маестрото:

" Гений, който е неповторим за историята на тениса и остава образец за всеки един спортист. Пожелавам ти всичко най-хубаво на новата ти сцена и несъмнено ще ни липсва да те виждаме на корта, където постоянно успяваше да ни накараш да се любуваме на играта ти " - приключва поста на носителя на 7 " Златни топки ".

Самият Федерер пък не пропусна да отрази обявата на Меси и му благодари, като също по този начин му написа да остане постоянно толкоз специфичен.
   View this post on Instagram

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР