РОЧЕСТЪР, Ню Йорк — Мъж, осъден за убийство през 2015

...
РОЧЕСТЪР, Ню Йорк — Мъж, осъден за убийство през 2015
Коментари Харесай

Мъж, осъден за убийство в Ню Йорк, е освободен по технически причини, след като съдия казва, че е бил държан в грешния затвор

РОЧЕСТЪР, Ню Йорк — Мъж, наказан за ликвидиране през 2015 година в западен Ню Йорк, е освободен и обвиняването му е отхвърлено само тъй като е бил държан в неверния затвор, което е нарушаване на междущатски закон за арестуваните, постанови щатски арбитър.

Терънс Луис беше освободен по-рано този месец от затвор с оптималната сигурност в окръг Сенека, където е излежавал присъда от 22 години до пожизнен затвор за ликвидиране втора степен, съобщиха Democrate and Chronicle в сряда. Съдебни заседатели го осъдиха през 2018 година във съдбовната пукотевица от автомобил на 29-годишния Джони Уошингтън в Рочестър.

Съдия Стивън Милър написа в решение от 5 февруари, че чиновниците на окръг Монро са нарушили федералното Междущатско съглашение по отношение на Закона за арестуваните, или IAD, когато го изпратиха назад във федерален затвор в Пенсилвания, където излежаваше присъда за присъда за опиати, до момента в който чакаше процеса по делото за ликвидиране в Ню Йорк след обвиняването му.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР