РОЧЕСТЪР, Н. Х. (АП) — Доналд Тръмп остави настрана месеци

...
РОЧЕСТЪР, Н. Х. (АП) — Доналд Тръмп остави настрана месеци
Коментари Харесай

Тръмп празнува решението на ДеСантис да се оттегли, слагайки край на горчивата вражда, която определи кампанията през 2024 г.

РОЧЕСТЪР, Н. Х. (АП) — Доналд Тръмп остави настрани месеци на рецензия и насмешки на Рон ДеСантис в неделя вечер, празнувайки неговото тогавашно време Републиканският противник като негов най-нов покровител, откакто губернаторът на Флорида завърши президентската си акция и поддържа някогашния президент.

За Тръмп се трансформира в прочут обред да приветства поддръжката на някой, който в миналото се е опитал да го одобри. Въпреки това беше удивително на митинга в неделя в Ню Хемпшир да се види по какъв начин Тръмп възхвалява ДеСантис, без да го назовава „ ДеСантимониус “ или „ ДеСанктус “, поставяйки завършек на може би най-горчивото съревнование в акцията на републиканците през 2024 година

“ Просто желая да благодаря на Рон и да го поздравя за положителната работа “, сподели Тръмп при започване на изявлението си. „ Той беше доста общителен и ме поддържа. Оценявам това и чакам с неспокойствие да работя с Рон. “ Тръмп разказа ДеСантис като „ в действителност страховит човек “.

По-рано денем ДеСантис сподели посредством видео, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР