Роботизираният асистент е снабден с най-съвременните технологични и оперативни възможности

...
Роботизираният асистент е снабден с най-съвременните технологични и оперативни възможности
Коментари Харесай

Роботизиран асистент започва работа на Летище София frognews.bg

Роботизираният помощник е екипиран с най-съвременните софтуерни и оперативни благоприятни условия и към този момент може да бъде забелязан в зоните на Терминал 2.

 

Роботът съвместява най-новите трендове в електрониката и роботостроенето, оборудван е с голям брой датчици, които му разрешават да извършва отговорностите си по разчистване.

 

SOFie може да работи до пет часа с едно зареждане на батерията, показват от летището. Роботът се отличава с висока аспирационна мощ и ниска консумация на вода.

 

„ SOFie е тук и е изцяло софтуерно оборудвана. Тя към този момент е пълностоен помощник на компанията за разчистване на Летище София и нейната помощ е незаменима в ежедневната активност по поддържане на летищната хигиена. Вслушахме се в дългогодишните мнения на нашите пасажери по отношение на чистотата и с помощта на SOFie ще имаме по-приятна летищна среда.

 

Тя е освен ефикасен асистент, само че и магнит за пасажерите, които към този момент се снимат с нея “, съобщи Хесус Кабайеро, основен изпълнителен шеф на летището, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР