Роботът Xiaomi Viomi V2 Pro ще почисти умно и педантично

...
Роботът Xiaomi Viomi V2 Pro ще почисти умно и педантично
Коментари Харесай

Xiaomi Viomi V2 Pro – още един бестселър за Black Friday


Роботът Xiaomi Viomi V2 Pro ще почисти мъдро и педантично жилището

Роботизираните прахосмукачки Viomi, предлагани на пазара от Xiomi, са шлагер при смарт уредите за дома. Те са интелигенти, прецизни и многофункционални, с цел да разтоварят хората от рутинните отговорности по поддържане на чистотата в жилището.

Особено впечатляващ е моделът. Както се подразбира от самото название на робота (Pro), той е по-специален във връзка с параметрите. А в този момент, до момента в който продължава да тече Black Friday акцията, този смарт апарат се предлага и на специфична цена – за $334,99 в световния онлайн магазин Geekbuying с ваучър за отстъпка NNNV2PRONEW.

Смарт прахосмукачката Xiaomi Viomi V2 Pro поддържа три режима на работа

На първо място, V2 Pro поддържа три режима на работа – изсъхнало разчистване, мокро разчистване и композиция от изсъхнало и мокро разчистване. Нещо повече, роботът е кадърен да симулира ръчно разчистване на пода, с цел да обходи всеки квадратен милиметър от поверената му повърхност, без да остави и прашинка.

Тази употребява специфичен 2-в-1 контейнер – за вода и прахуляк, като двете елементи имат надлежно размер 200 мл и 300 мл. Интелигентна електронна система управлява подаването на вода, тъй че да защищити чувствителни дървени настилки, и следи непрекъснато равнището на резервоара. Високоефективният HEPA филтър може да се мие и употребява неведнъж.

Xiaomi Viomi V2 Pro има всмукателна мощ 2100Pa и е безпощадна към боклука

Мощна и ефикасна, тази вакуумна прахосмукачка ще събере педантично всичката прахуляк, космите от домашни любимци, фините и даже по-едри частици по пода, дори в случай че са скрити към мебелите, под леглото или в ъглите. Прахосмукачката е безкомпромисна към замърсителите със своите 2100Pa всмукателна мощ.

разполага с ново потомство лазерна система за тъкмо картографиране на помещението и правене на най-оптималните направления за разчистване в придвижване. Нещо повече, съпътстващото мобилно приложение ще ви даде цялостна картина на почистването и варианти за надзор, включително задаване на виртуални стени и зони, които не желаете да бъдат обхождани от робота.

Преодоляването на бариери с височина до 2 см не е проблем за Xiaomi Viomi V2 Pro

V2 Pro e оборудвана с цели 12 високочувствителни датчика. Благодарение на тяхната прецизна работа, роботът заобикаля трудностите по пътя си. Но в същото време е кадърен с лекост да преодолее загради с височина до 2 см – да вземем за пример да се покатери на килима, да премине през кабел и така нататък.

Казахме към този момент, че това е интелигентна прахосмукачка. Когато зарядът на батерията привърши, роботът ще отиде независимо до станцията за презареждане, а по-късно ще продължи почистването от там, където е прекъснал. С едно зареждане на батерията с потенциал 3200 мАч, роботът може да чисти в продължение на 2 часа.

Xiaomi Viomi V2 Pro е стилен апарат, с непоказен сив цвят

Този смарт апарат за дома има размери 350x350x94,5 мм и тежи към 3,6 кг. Доставя се в комплект със упоменатия нагоре контейнер 2-в-1, обособен резервор за вода с размер 550ML, обособена кутия за прахуляк, странична четка, захранващ комплект, адаптер и моп такъми. Мобилното приложение Mi Home е налично за Android и iOS устройства.

При всички тези благоприятни условия и качеството на марката Viomi, цената на прахосмукачката е повече от привлекателна. Можете да се сдобиете с този интелигентен домакински асистент с поръчка от тук: за $334,99 със специфичен ваучър за отстъпка NNNV2PRONEW и доставка от немски склад (за $6,62).
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР