Роботът София, който в края на 2017 г. стана първият

...
Роботът София, който в края на 2017 г. стана първият
Коментари Харесай

Роботът София пристига в България за бизнес конференция

Роботът София, който в края на 2017 година стана първият в света, получил поданство, идва в България за присъединяване в бизнес конференцията „ Успешният асортимент: Бизнес благоприятни условия и провокации “.

София ще вземе интензивно присъединяване в границите на целия конгрес. В провокативен панел ще показва по какъв начин роботите могат да бъдат включени в работния развой и дали ще имат позитивно въздействие върху бизнес средата.

Конференцията е част от годишните интензивности на Casus Futura – платформа за бъдещи трендове в света на бизнеса, технологиите и обществения живот. Организаторите имат вяра, че през призмата на новите технологии и трендове ще се основат благоприятни условия за развиване на бизнес климата. Casus Futura ще създава стратегии, които да нареждат България и района като настояща точка в световния бизнес свят.

Част от въпросите, които ще се преглеждат на конференцията, са: има ли бизнеса спомагателни запаси, които не е мобилизирал, с цел да се оправи с дефицита на специалисти; може ли да се засилва второстепенен пазар и по какъв начин е допустимо това; има ли нужда от законодателни промени за активизиране на второстепенен пазар на работна ръка; в действителност ли сме в подобен дефицит на експерти, в какъвто се твърди, че сме; за какво проблемите с намиране на подобаващи експерти е проблем на мениджмънта на фирмите, освен на техните ЧР специалисти. 

Конференцията ще провокира представители на бизнеса и държавни институции да реализират резистентност на пазара на труда посредством новаторски практики и принадлежности.

OFFNews е медиен сътрудник на конференцията. Партньори на събитието са още: Агенцията по заетостта към Министерството на труда и обществената политика, Българската асоциация по осведомителни технологии, Българската асоциация за ръководство на хора, Creative Development Solutions, Key Success Indicators, сп. „ Икономика “, Economic.bg, МЕНИДЖЪР.NEWS, Investor Media Group, Bulgaria ON AIR, Bloomberg TV, Investor.bg и Rabota.bg.

Форумът ще се организира на 15.03.2018 година от 14:00 до 18:00 ч. на Capital Fort.

Допълнително информация за форума може да се откри на:
Web.: https://www.casusfutura.com/recruitment-conference
Фейсбук: https://www.facebook.com/events/134084770718996/
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР