Робин Уиндзор направи разплакано телефонно обаждане на приятеля си само

...
Робин Уиндзор направи разплакано телефонно обаждане на приятеля си само
Коментари Харесай

Разплакано обаждане на Робин Уиндзор, докато той се мъчеше да стане от леглото след излизането на BBC Strictly Come Dancing

Робин Уиндзор направи разплакано телефонно позвъняване на приятеля си единствено две седмици преди да бъде оповестена гибелта му, една от починалите звезди pals твърди.

Смъртта на звездата от Strictly Come Dancing на 44-годишна възраст беше оповестена в ранните часове на вторник сутринта и от този момент заваля респект от почитатели и негови някогашни сътрудници. Един другар на починалата танцьорка твърди, че Робин е открит мъртъв в лондонски хотел.

Преди гибелта си Робин прекарва последните си дни, работейки на първокласен круизен транспортен съд и изследвайки Африка. Говорейки в ново изявление, другар твърди, че Робин се обадил от круиза и признал: „ Не желая да се прибирам “. Танцьорът, който беше на 8 000 благи от вкъщи си в Лондон, явно се разтърсваше от незнаен обезпокоителен случай, който се случи по време на Нова година.

„ Той продължаваше да споделя, че нещо се е случило на Нова година, само че не искаше да каже какво е то “, сподели другар на Робин в изявление. „ Той звучеше безусловно травматизиран – каквото и д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР