Робин Ленер - вратар на Вегас Голдън Найтс от НХЛ,

...
Робин Ленер - вратар на Вегас Голдън Найтс от НХЛ,
Коментари Харесай

Стражът на Рицарите от Вегас обяви фалит с $50 млн. задължения!

Робин Ленер - вратар на Вегас Голдън Найтс от НХЛ, и неговата брачна половинка оповестиха банкрут в американския щат Невада, като фамилията има отговорности в размер на към 50 млн. $ към десетки кредитори.

Процедурата по банкрут разкрива финансовите проблеми на семейството, която дължи пари на не по-малко от 50 физически лица и компании, осведоми Las Vegas Review-Journal.

Двамата подават заявление за правосъдна отбрана от кредитори на 30 декември, откакто компания от щата Уисконсин завежда правосъдно дело против Ленер за 4 млн. $ с претекстовете, че играчът от NHL и неговият татко не са плащали никакви вноски през предходната година по бизнес заем.

Ленер и неговият татко са посочени като членове в заявление за издаване на лиценз за бизнес активност в Невада на компанията Solarcode, която развива активност в няколко щата, включително Невада и Аризона.

През януари 2022 година Solarcode е договорила четиригодишен погасителен проект с Eclipse Service, само че е пропуснала първите пет вноски, което е предиздвикало компанията от Уисконсин да заведе правосъдно дело през юни предходната година.

Задълженията на Ленер включват още пропуснати заплащания за сбирка от редки змии, която той купува за 1.2 млн. $ през 2017 година Спортистът отглежда змиите в своята плантация за влечуги в щата Мисури.

Ленер и неговата брачна половинка Доня са оценили активите си на до 10 млн. $.

31-годишният състезател подписа петгодишен контракт на стойност 25 млн. $ с Вегас Голдън Найтс през 2020 година, само че шведският хокеист се възвръща от интервенция на бедрото през сезон 2022-23.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР