Роби Уилямс реши да покаже своята уязвима страна на милионите

...
Роби Уилямс реши да покаже своята уязвима страна на милионите
Коментари Харесай

Защо сексуалният живот на Роби Уилямс и съпругата му е напълно мъртъв

Роби Уилямс реши да покаже своята уязвима страна на милионите си почитатели. Легендата на " Rock DJ " е обект на документален филм на Netflix - едноименният Robbie Williams.

След историите на Арнолд Шварценегер и семейство Бекъм стрийминг платформата пусна и минисериал за английската поп звезда, който е наличен за гледане от 8 ноември.

В него той разисква психологичното си здраве, пристрастяването и депресията, параноята, която идва с интензивната популярност като младеж в Take That и предходните си връзки, в това число със звездата от Spice Girls Гери Халиуел.
 Снимка 641365

Интересното е, че двамата с Гери Халиуел се срещат на колекция на " Анонимни алкохолици ". В допълнение към битките си с алкохола и психологичното здраве и двамата са изправени пред провокации, свързани с храната, като Халиуел се пробва да се оправи с булимия, до момента в който Уилямс се бори с анорексия. По време на лятна почивка в Южна Франция през 2000 година артистът обаче взема сложното решение да постави завършек на връзката им, защото счита, че не му влиея добре.

Освен за старите си връзки, 49-годишният реализатор също приказва за фамилията си - за брачната половинка си Айда Фийлд и четирите им деца, които нормално държат надалеч от светлината на прожекторите.
 Роби Уилямс за тестостерона, за
Роби Уилямс за тестостерона, за " тройките " и за щастливия сватбен живот без секс

Семейна естетика за завиждане

Роби Уилямс се и оплаква, че е изпаднал в нещо като интервал на мъжка менопауза, който медицината назовава андропауза. Освен че няма въодушевление и сили, косата му е почнала да оредява, а с жена му съвсем не вършат секс в последно време. Той даже се е подложил на терапия с инжекции тестостерон, само че му се е наложило да я приключи.

Роби и Айда влезнаха в заглавията още преди няколко месеца, откакто разискаха половия си живот в границите на брака си и по какъв начин се е трансформирал през годините или по-точно по какъв начин сексът е изнемощял, защото е трябвало да се грижат за четири си деца.
 Снимка 641364

Роби и Айда не крият, че рядко вършат секс, само че все пак са интимни един с различен. Певецът изясни, че либидото му е спаднало, откакто спрял да приема тестостерон за лекуване на депресията си.

" Всеки знае, че няма секс след брака. Просто по този начин стоят нещата. Известно време бях на тестостерон, само че защото съм привързан, трябваше да спра. Сексът, който правихме, когато бях на тестостерон, беше необикновен - беше от самото начало. Бяхме ненаситни. Това обаче демонстрира какъв брой си падаме един по различен, тъй като когато бях на него, не можехме да свалим ръцете си един от различен ", разкри преди няколко месеца пред The Sun в взаимно изявление със брачната половинка си.

Той споделя, че в този момент " от време на време се пробват " да стартират секс и не се получава, само че не счита, че това е проблем в брака им. Айда прибавя: " Мисля, че хората бъркат секса с интимността. Винаги се гушкаме и целуваме, държим се за ръце и се допираме, когато просто гледаме телевизия на дивана, или филм, или каквото и да е. "
 Снимка 641363

Скорошното им разобличаване единствено затвърждава предходни мнения, които Айда направи, когато се пошегува, че половият им живот е " изцяло мъртъв ". Говорейки с Джована Флетчър в по-стар епизод от нейния подкаст, Айда сподели иронично: " Нашият полов живот беше премахнат от четири деца. Наистина няма потребност да си лягате едновременно. Това е просто взаимно работно пространство. "
 Защо брачната половинка на Роби Уилямс разгласява голата му фотография в обществените мрежи
Защо брачната половинка на Роби Уилямс разгласява голата му фотография в обществените мрежи

Поредна доза екстравагантност

Въпреки проблемите в леглото обаче, Роби Уилямс има постоянна връзка със брачната половинка си Айда Фийлд, с която е привързан публично от 2010 година насам, като двамата се радват на четири деца, плод на любовта им: Теди (10 г.), Чарлтън (8 г.), Колет (4 г.) години и Бо (3 г.).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР