Роби Уилямс обеща много секс и наркотици“ в бъдещия документален

...
Роби Уилямс обеща много секс и наркотици“ в бъдещия документален
Коментари Харесай

Роби Уилямс обеща „много секс и наркотици“

Роби Уилямс даде обещание „ доста секс и опиати “ в бъдещия документален филм за живота му. 48-годишният английски артист показа пред Daily Mail детайлности за идната продукция на Netflix, фотосите за която към момента не са почнали, само че щели да протекат без каквито и да било ограничавания, написа segabg.com.

„ Филмът ще бъде цялостен със секс, опиати и психологични болести. Никакви правила! Повечето хора в такива случаи желаят да основат някаква изчистена версия на себе си, тъй като се опасяват да не разкрият прекомерно доста от действителния си живот. Зрителите могат да виждат това, а аз самият като фен не отвръщам доста добре на сходни неща, тъй че няма да го направя “, декларира някогашният солист на Take That.

Изданието споделя в задатък, че част от фотосите ще протекат в имението на артиста в лондонския Кенсингтън, което коства 17,5 милиона паунда. Той ще има надзор над наличието на продукцията. Въпреки това Уилямс акцентира, че основателите са „ доста, доста огромни късметлии “, защото има желание да разкрие себе си повече, в сравнение с всеки различен се е разкривал “.

Макар да приказва драговолно за годините, през които е бил подвластен от алкохола, дрогата и храната, Уилямс отбелязва, че не възнамерява да позволи потреблението в продукцията на четирите му деца от неговата брачна половинка, американската актриса Айда Фийлд: 9-годишната Теди, 7-годишния Чарлтън, 3-годишната Колет и 2-годишния Бо. „ Не мисля, че децата ще бъдат въвлечени. Вместо това ще дам прекалено много информация за вътрешната работа на мозъка си “, споделя той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР