Роберто Мартинес: Дузпата промени всичкоНастаникът на Белгия Роберто Мартинес прие

...
Роберто Мартинес: Дузпата промени всичкоНастаникът на Белгия Роберто Мартинес прие
Коментари Харесай

Роберто Мартинес: Дузпата промени всичко

Роберто Мартинес: Дузпата промени всичко
Настаникът на Белгия Роберто Мартинес одобри метафизичен гръмката загуба от Швейцария с 2:5, която изпрати "кръстоносците" напред към финалите в Лигата на нациите за сметка на първите в международната класация. Той счита, че тимът му е почнал отлично срещата, само че по-късно е решил, че си е приключил работата и не е могъл да отговори на настоятелните домакини.

"Започнахме мача отлично с два бързи гола и изцяло контролирахме срещата", означи Мартинес пред формалния уебсайт на УЕФА. "Мисля, че това, което се случи през днешния ден е изцяло в природата на играта. За тях това бе като край и те трябваше да хвърлят всичко в нахлуване, с цел да реагират. Дузпата при 2:0 за нас промени обстановката. Започнахме да демонстрираме съмнения в отбрана и оставяхме доста свободни пространства. При 2:1 трябваше още веднъж да стартираме да направляваме мача, само че не успяхме. Разочароващо е", приключи испанецът.

Героят за Швейцария Харис Сеферович, който осъществя хеттрик, не скри насладата си от успеха: "Проспахме първите 20 минути, само че по-късно се представихме съвършено. Започнахме да играем футбол и отбелязахме пет страхотни гола".

Така швейцарците печелят групата с 9 точки, колкото има и Белгия, само че с по-добри индикатори от "червените дяволи". Исландия пък е последна с нула точки и отпада в дивизия "Б". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР