Роберто Манчини призна, че предпочита Серия А да не бъде

...
Роберто Манчини призна, че предпочита Серия А да не бъде
Коментари Харесай

Манчини предпочита първенството да не се подновява

Роберто Манчини призна, че избира Серия А да не бъде подновявана. Според селекционерът на Италия това би бил по-добър вид за националния тим.

" Ако приказвам егоистично, бих споделил, че би било по-добре, в случай че Серия А не се възобнови, тъй като футболистите ще изиграят толкоз доста мачове подред през лятото, няма да имат отмора и ще са по-уязвими към приемане на травми ", разяснява Манчини пред " Гадзета дело Спорт ".

" Въпреки това знам, че играчите ми нямат самообладание да се върнат терена. Заради тях се надявам това да се случи колкото е допустимо по-скоро ", добави той.

Наставникът знае, че сгъстената стратегия ще се отрази и на националния тим: " Ще имаме цялостен септември с Купата на нациите и квалификациите за международното състезание. Няма да бъде елементарно и може да се наложи да повикаме повече от 23-24 играчи. Надявам се тимът да продължи да играе на високо равнище и да продължим да побеждаваме ".

Roberto Mancini disapproves of continuing Serie A league, this is the reason https://t.co/nWGJAE6Jvp pic.twitter.com/2TtiUWGTD3
— PilotIG News (@pilotignews) April 26, 2020
Манчини призна, че не се усеща добре след два месеца в изолираност. " Писна ми да съм затворен у дома. 60 дни са задоволителни да накарат всеки да полудее. Опитвам се да упражнявам заран. Ако времето е хубаво, съм на терасата следобяд. Разбира се, най-вече ми липсва да виждам родителите си, за тях най-вече се тормозя. Слушам истории от хора, които не са могли да се сбогуват с околните си. Този вирус е трогателен ", показа той. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР