Роберто Манчини е знаел още преди три месеца, че ще

...
Роберто Манчини е знаел още преди три месеца, че ще
Коментари Харесай

Манчини: Вече мога да преговарям за селекционер на Италия

Роберто Манчини е знаел още преди три месеца, че ще напусне Зенит Санкт Петербург, само че все пак не удостоверява информациите, че договаря да стане селекционер на Италия.

Бившият треньор на Интер и Манчестър Сити се раздели със Зенит с погром 6:0 над СКА Хабаровск. Преди дуела публично бе оповестено, че двете страни се разделят по взаимно единодушие.

"Искам да подчертая още веднъж, че това бе напълно мое предпочитание ", показа Манчини по отношение на напускането. "Мислех го отдавна. Решението бе взето най-много поради фамилни аргументи. Решението не бе елементарно. Играчите не го знаеха преди три месеца. "

"Може би започнаха да се досещат в последните 10 дни, когато медиите започнаха да приказват за моето овакантяване. Но от мен го чуха тази заран. "

Манчини отхвърли да удостовери, че е покрай поста отпред на Италия, само че пък съобщи, че в този момент е в позиция "да стартира договаряния " с федерацията. "В момента няма безусловно никакви съглашения с италианския тим. Би било неправилно да договарям преди договорът ми да е завършил, което бе оповестено през днешния ден. Би било срещу разпоредбите. Не мога да потвърдя, че ще стана селекционер на Италия. "

"В доста изявленията съм казвал, че имам полза. Сега мога да договарям с италианския тим. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР