Роберто Карлос може и да е на 46 години, но

...
Роберто Карлос може и да е на 46 години, но
Коментари Харесай

Роберто Карлос повтори легендарното си изпълнение

Роберто Карлос може и да е на 46 години, само че към момента има това магическо допиране, с което означи от директен свободен удар във вратата на Франция през 1997 година Тогава, в мача на откриването в мощния летен шампионат с присъединяване още на Англия и Италия, бразилецът осъществя именития си гол от близо 35 метра.

22 години по-късно Карлос опита същото осъществяване, единствено че... в задния двор на къщата си. За страдание, този път не порази задачата.



Въпреки неуспеха, някогашната звезда на " Реал " Мадрид разгласява видеото в " Инстаграм ", с цел да се похвали, че към момента може да фалцира топката както едно време. В дейната си спортна кариера Карлос бе ляв бек впечатляващите 91 гола и 113 асистенции на клубно равнище. Той има и 11 попадения в 125 мача за бразилския народен тим.

Иначе преди 22 години при именития директен свободен удар топката се оплете в мрежата зад Фабиен Бартез, а в този момент в клипчето за обществените мрежи сред гредите бе друго огромно име - португалецът Витор Баия.
View this post on Instagram
Meu goleiro professor @officialvitorbaia

A post shared by Roberto Carlos 罗伯特卡洛斯 (@oficialrc3) on Aug 8, 2019 at 12:32pm PDT

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР