Роберто Димитров извоюва победа в петото издание на Bar Masters

...
Роберто Димитров извоюва победа в петото издание на Bar Masters
Коментари Харесай

Robbie’s old fashioned спечели на Роберто Димитров първо място в Bar Masters 2023

Роберто Димитров извоюва победа в петото издание на Bar Masters - емблематичната за барманската общественост в България конкуренция, проведена от Кока-Кола ХБК България.

Грандиозният край на формата се организира на 26 септември, като тазгодишният притежател на купата „ Бар Мастър на България 2023 “ се отличи измежду конкуренцията с професионалните си умения и преднина от 26 точки в крайното класиране.



Със своя авторски коктейл - Robbie’s old fashioned, той завоюва гласовете на уважаваното жури, в състав Кевин Кос - създател на „ Cocktail time with Kevin Kos “, Айзък Меландер - световен бранд дипломат на уискито Naked Malt, Фабио Доти - кафе специалист и бранд дипломат на Caffè Vergnano, и Слави Бучков - началник готвач в Captain Cook Fish и Beef Restaurants.

Роберто Димитров мина през серия от провокации, потребни уебинари и завладяващи образования и се пребори с конкуренция от 150 експерти. Така той доближи до финалния стадий, включващ два оспорвани рунда, в които се съревновава с над 20 участници.

Освен влиятелната купа „ Бар Мастър на България 2023 “, тазгодишният победител завоюва парична премия на стойност 5 000 лв., както и посещаване на „ Athens Bar Show 2023 “ в Атина. Второто и третото място в оспорваното предизвикателство заеха Юлий Радулов и Васил Павлов, с награди от 3 000 лв. и 2 000 лв..



Bar Masters сплотява експертите в сектора за пети път, като досега в изданията присъединяване са взели над 650 бармани. В рамките на програмата участващите минават през редица провокации и образования.

Тазгодишният формат преведе барманите през коктейлно премеждие, съчетаващо на практика и теоретични образования, скъпи упътвания от професионалния миксолог Дейвид Риос, както и от представители на норвежкия коктейлен бар HIMKOK.

В програмата имаше още бармански лагер, работилници и мастър класове, част от които се организираха от многократния международен първенец по Flair - Александър Штифанов и от менторите на програмата Bar Academy.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР