Роберто Де Зерби потвърди, че ще се върне в Италия,

...
Роберто Де Зерби потвърди, че ще се върне в Италия,
Коментари Харесай

Роберто Де Зерби потвърждава следващия си ход, тъй като е включен в краткия списък на Манчестър Юнайтед за заместник на Ерик тен Хаг

Роберто Де Зерби удостовери, че ще се върне в Италия, с цел да ръководи един ден - макар че името му се появява на Сър Джим Краткият лист от трима играчи на Ратклиф за заместител на Ерик загар Хаг в Манчестър Юнайтед.

Засега обаче Де Зерби, който е управлявал няколко тима в Италия, в това число Милан и Наполи, е благополучен в Брайтън, до момента в който тимът му се приготвя да се изправи против Рома в Лига Европа.

Италианецът сподели преди последния им първи мач от 16-те мача: „ Правя това, което ме прави благополучен и сега съм благополучен там, където съм. Прави ме благополучен, когато печелим, само че и когато губим. Един ден Ще се върна в Италия, само че не знам по кое време ще пристигна този ден. "

Де Зерби беше посочен в листата на сър Джим Ратклиф за заместител на Ерик загар Хаг, в случай че новият съсобственик на Ман Юнайтед реши да хване брадвата и да стартира изначало на " Олд Трафорд " идващия сезон, съгласно ESPN. Другите двама мениджъри, за които се твърди, че се борят, са треньорът на Англия Гарет Саутгейт и мен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР