Роберт Левандовски отбеляза две попадения при победата на Барселона с

...
Роберт Левандовски отбеляза две попадения при победата на Барселона с
Коментари Харесай

Барса се развихри срещу Реал Сосиедад, Левандовски блести с 2 гола и асистенция

Роберт Левандовски означи две попадения при успеха на Барселона с 4:1 като посетител на Реал Сосиедад в среща от втория кръг, което е първи триумф за каталунците за новия сезон в Ла Лига.

Испанският младеж Ансу Фати, който се възвърне след поредност от интервенции на коляното през последните две години, влезе от аварийна пейка през второто полувреме и се отличи с гол и две асистенции.

Полският нападател откри резултата още в първата минута след отличен пас на Алехандро Балде в наказателното поле. Александър Исак изравни пет минути по-късно след асистенция на Давид Силва.
 Преминаването на Депай в Ювентус е пред неуспех
Преминаването на Депай в Ювентус е пред неуспех

Вижте повода

Барселона се бореше да вкара още попадения, само че това се случи откакто Шави Ернандес пусна в игра Рафиня и Фати в 64-ата минута. Двамата се оказаха с решителен принос за триумфа на каталунците.

Първо, Фати асистира на Усман Дембеле с брилянтен пас с пета в 66-ата минута за 2:1. След това Фати подаде и на Левандовски за третия гол. Полският нападател върна услугата в 79-ата минута, когато 19-годишния Фати осъществя четвъртия гол за Барселона.

Със извоюваните три точки каталунците се изкачиха на пето място в класирането, а Реал Сосиедад е десети с 3 точки. Четири тима са с цялостен актив след втория кръг на испанското състезание - Виляреал, Реал Мадрид, Бетис и Осасуна.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР