Роберт Левандовски нарече велик шампион Ига Швьонтек след триумфа й

...
Роберт Левандовски нарече велик шампион Ига Швьонтек след триумфа й
Коментари Харесай

Левандовски поздрави шампионката на US Open

Роберт Левандовски назова " популярен първенец " Ига Швьонтек след триумфа й на Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис. Тя стана първата шампионка от Полша на сингъл в Ню Йорк, откакто на финала тази нощ победи Онс Жабюр от Тунис с 6:2, 7:6(5).

Това беше втори триумф на международната номер 1 в шампионатите от Големия шлем този сезон, в който тя завоюва още шест трофеи от УТА, в това число " Ролан Гарос " през юни.

21-годишната полякиня стана първата тенисистка, триумфирала на " Ролан Гарос " и Откритото състезание на Съединени американски щати в една и съща година след Серина Уилямс през 2013 година.

Швьонтек и Левандовски са измежду най-изтъкнатите полски спортни звезди от това потомство и се прегърнаха на корт " Филип Шатрие " след триумфа й в Париж.

Нападателят на Барселона, който беше прецизен при успеха на отбора с 4:0 против Кадис нощес, поздрави Швьонтек за десетата й купа от УТА в кариерата й в обществените медии.

" Честито Ига! Вие сте страховит първенец и го доказахте още веднъж на най-голямата сцена. Много се веселя за вас ", написа Левандовски в Туитър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР