Роберт Левандовски днес направи последна тренировка, на която се сбогува

...
Роберт Левандовски днес направи последна тренировка, на която се сбогува
Коментари Харесай

Левандовски: Тези 8 години в Мюнхен са специални

Роберт Левандовски през днешния ден направи последна подготовка, на която се сбогува с футболистите на Байерн. Полският голмайстор сменя баварците с Барселона, откакто двата клуба се схванаха за трансфер на стойност 45+5 млн. евро.

Очаква се договорката да бъде оповестена публично в неделя, а Леви да подпише контракт за 4 години с каталунците.

„ Тези 8 години са специфични, няма по какъв начин да ги не помни. Имах страховит интервал в Мюнхен. Скоро ще хвърча, само че след подготвителния лагер (б.а на Барселона в САЩ) ще се върна, с цел да се сбогувам и да провеждам някои неща”, сподели Левандовски пред „ Скай”.

Robert Lewandowski: " These 8 years were special, you don't forget that. I had a great time in Munich. I'm going to fly soon, but after the training camp (with Barcelona in the US), I will be back to say goodbye properly and organize a few things " []
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)
„ Днес се сбогувах с момчетата на терена. Не се притеснявах от травма, такава може да се случи и вкъщи. Исках да подкрепям форма и да упражнявам още веднъж с тима. Ще се върна на „ Забенер Щрасе”, с цел да се сбогувам с всички чиновници. Днес нямах доста време, с цел да го направя”, добави нападателят.

Левандовски напуща Байерн след 8 години в клуба. Той завоюва 8 шампионски трофеи с баварците, победи в Шампионската лига, Купата на Германия и Световното клубно състезание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР