Роберт де ниро Робърт де Ниро се извини на канадците

...
Роберт де ниро Робърт де Ниро се извини на канадците
Коментари Харесай

Робърт де Ниро се извини на канадците за идиотското поведение на Тръмп


Роберт де ниро

Робърт де Ниро се извини на канадците за " идиотското държание на президента " на Съединени американски щати Доналд Тръмп, съобщи Асошиейтед прес.

Ден по-рано американският артист напсува Тръмп на церемонията по раздаването на театралните награди " Тони ".

Вчера, при откриването на хотел в канадския град Торонто, Де Ниро назова мненията на президента на Съединени американски щати по адрес на Канада " срам " и се извини на канадския министър председател Джъстин Трюдо.

След срещата на върха на Г-7 в Канада Тръмп дефинира Трюдо като нечестен и слаб. Съветници на президента на Съединени американски щати упрекнаха канадския министър председател, че му е забил нож в гърба, напомня АП.

Един от тях даже " даде обещание " на Трюдо " място в пъкъла ", отбелязва Франс прес.

Канада се сплоти зад своя министър-председател в разногласието с могъщия южен комшия, съобщи Агенция Франс Прес.

Нещо рядко срещано, Камарата на общините, долната камара на канадския парламент, одобри с единогласие импортирана от лявата съпротива резолюция в поддръжка на реакцията на държавното управление на американските офанзиви. Канадски политици предизвестиха, че страната няма да се остави да бъде сплашена и ще отговори на американските рестриктивни търговски ограничения.

Канада също така ще форсира утвърждението на Транстихоокеанското партньорство, съглашение за свободна търговия с 10 други страни от района, с цел да смекчи последствията от комерсиалния спор, стартират от Съединените щати.

Канадската провинция Квебек ще даде заеми и гаранции в размер на 100 милиона канадски $ (77,1 милиона долара) на локални компании за произвеждане на стомана и алуминий, наранени от наложените от Съединени американски щати вносни мита, съобщи Ройтерс, като се базира на районния министър на стопанската система.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР