Робърт Мълър, който води криминалното разследване за евентуални връзки между

...
Робърт Мълър, който води криминалното разследване за евентуални връзки между
Коментари Харесай

Спецпрокурор иска да се съхранят документите за срещата на Тръмп-син с руска юристка

Робърт Мълър, който води престъпното следствие за възможни връзки сред предизборния екип на Доналд Тръмп и Русия преди президентските избори, е уведомил Белия дом да запази всички документи, свързани със срещата сред сина на президента и съветска адвокатка. Това заяви през днешния ден Си Ен Ен, като се базира на копие от писмо на Мълър до правния съветник на Белия дом Дон МакГан, съобщи Ройтерс.

Според малкия екран в текста на писмото се споделя, че срещата на Доналд Тръмп младши с рускинята, която твърдяла, че разполага с информация, уличаваща Хилари Клинтън, е значима за следствието.

Синът на Доналд Тръмп знаел за съветска интервенция в изборите?
 Спецпрокурорът Робърт Мълър, който води престъпното следствие за възможни връзки сред предизборния екип на Доналд Тръмп и Русия преди президентските избори БГНЕС, списък
ТАСС цитира изказване пред тв канал " Фокс нюз " на Келиан Конуей, старши консултант на Тръмп, съгласно която хората, проверяващи възможната съветска интервенция в изборите, са дарили огромни суми за акцията на Хилари Клинтън.
 
Проговори US пиарът, уредил срещата сред Тръмп-син и съветска адвокатка

" Народът би трябвало да знае политическа мотивация и стремежите на членовете на този екип. В предишното те са насочвали обилни доброволни дарения [за Клинтън] и очевидно са желали на изборите да победи различен претендент ", сподели Конуей. По-рано в петък " Ню Йорк таймс " писа, че сътрудници на Тръмп са почнали да изследват " професионалната и политическата биография " на следователите, наети от специфичния прокурор Робърт Мълър, заяви ТАСС.

Тръмп: Разследващите нямат никакви записи на мои хора да заговорничат с Русия за изборите

Кандидатката на Демократическата партия Хилари Клинтън бе победена от републиканеца Доналд Тръмп на президентските избори в Съединени американски щати през ноември 2016 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР