Робърт Левандовски получи голямата награда на ФИФА за №1 в

...
Робърт Левандовски получи голямата награда на ФИФА за №1 в
Коментари Харесай

Левандовски отново е най-добрият футболист в света

Робърт Левандовски получи огромната премия на ФИФА за №1 в света. Полякът не стопира да чупи върхове с Байерн Мюнхен. Той подвига наградата за втора поредна година. Той благодари на починалия към този момент Герд Мюлер, който го е провокирал, с цел да преследва точно неговите върхове в Германия. Междувременно той изпревари Лионел Меси и Мохамед Салах.

Кристияно Роналдо пък получи специфичен приз от ФИФА. Той счупи върха за най-вече попадения в интернационалния футбол с екипа на Португалия. Звездата на Манчестър Юнайтед подвигна летвата до 115 с попаденията си през 2021 година

Наградата за най-хубав футболист при дамите бе връчена на Алексия Путеяс, която получи по-рано и „ Златната топка “ от France Football. Испанката е огромната звезда, както на родината, по този начин и на клубния си Барселона. Ти се поздрави с купите от Примера Дивизион, Шампионската лига и Купата на краля. При приемането на премията си тя пожела за себе си и съотборничките си това да е единствено крачка в развиването им, като футболисти.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР