Робърт Кийосаки, широко признат с бестселъра си Богат татко, беден

...
Робърт Кийосаки, широко признат с бестселъра си Богат татко, беден
Коментари Харесай

Известен бизнесмен бие аларма за срив в цените на имотите - съветва да купувате сребро и биткойн

Робърт Кийосаки, необятно приет с бестселъра си " Богат баща, безпаричен баща “, издаде нов съвет. В скорошна обява в обществените мрежи той още веднъж изрази поддръжката си за биткойн (BTC), злато и сребро.

Този път Кийосаки означи, че счита въпросите, които е получил по отношение на бъдещите цени на BTC, златото и среброто, за глупави и че най-важният би трябвало да бъде какъв брой от активите имат вложителите през днешния ден.

В поста си американският предприемач сподели, че цените на BTC, златото и среброто са " преференциални “ през днешния ден и може да не са такива на следващия ден, тъй че да се тревожите за техните цени през 2025 година е неуместно.

" Постоянно ме питат " Каква цена ще бъде златото, среброто или биткойните през 2025 година Моят отговор е, че това е малоумен въпрос. По-важният въпрос е какъв брой злато, сребро, биткойни имате ДНЕС? Те са преференциални през днешния ден, само че няма да са на следващия ден. Америка е разорена. Купете си ги през днешния ден, преди акциите, облигациите, недвижимите парцели да се срутен и хората да се втурнат да купуват злато, сребро или биткойни “, написа той в " Туитър ".

Той дебело акцентира, че най-хубавото време за закупуване на активите е в този момент.

Според Кийосаки биткойн е неповторима технология и най-хубавият хедж фонд за битка с инфлацията и има големи шансове в бъдеще той да успее да надделее над всички останали активи, например акции, държавни облигации и други

Кийосаки има вяра, че държавното управление може да се опита да убие биткойн посредством правила за възбрана, с цел да резервира конкуренцията на централизираните облигации.

Подобна прогноза пристигна от мениджъра на най-големия хедж фонд в света Рей Далио, който има вяра, че в случай че биткойнът стане прекомерно сполучлив, то тогава държавните управления ще намеря метод да го " убият ".

Към момента настоящата цена на Bitcoin е към 48,886.54 лева.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР