Робърт Кийосаки, известен с книгата си Богат татко, беден татко,

...
Робърт Кийосаки, известен с книгата си Богат татко, беден татко,
Коментари Харесай

Колко Биткойн държи Робърт Кийосаки?

Робърт Кийосаки, прочут с книгата си " Богат баща, безпаричен баща ", постоянно се застъпва за активи като злато, сребро, първични материали и Биткойн (BTC).

Той постоянно разисква преимуществата на Биткойн , насърчавайки почитателите си да влагат и да акумулират криптовалутата.

Кийосаки подлага на критика Централната банка за нейната политика, която съгласно него се отразява неподходящо на американската работническа класа. Той твърди, че вложенията в злато и Биткойн оферират пътища към финансова независимост. Въпреки ентусиазма му във връзка с Биткойн, точното количество, което има, остава обект на интерес.

Според информацията все още на писане на публикацията Кийосаки има 66 BTC, които счита за сериозен актив. Той изрази убеденост в неговия капацитет, изключително откакто Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища утвърди Биткойн ETF през януари 2024 година Според него това развиване е асъдействало за скокът в цената на Биткойн, когато криптовалутата надвиши границата от $50,000.

Разсъждавайки върху своите притежания, Кийосаки акцентира смисъла на динамичността на търсенето и предлагането при определянето на цената на Биткойн

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР