Робърт Кийосаки е познат и уважаван във финансовия свят благодарение

...
Робърт Кийосаки е познат и уважаван във финансовия свят благодарение
Коментари Харесай

Да не купиш Биткойн е най-голямата грешка някога – Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки е прочут и почитан във финансовия свят с помощта на авторитетната си книга " Богат баща, безпаричен баща ", която е насочила доста хора към финансова самостоятелност.

Книгата е продадена в над 40 милиона екземпляра в 100 страни, което значи, че вижданията на Кийосаки може да имат забележителна тежест измежду читателите му.

Въпреки че книгата на Кийосаки е написана преди основаването на Биткойн през 2009 година, неговата позиция за този цифров актив е доста търсена, като доста хора наблюдават профилите му в обществените медии за насоки и прогнози.

На 6 март Кийосаки показа мислите си за Биткойн в обява, като прикани почитателите си да не отсрочват вложението:

Това изказване последва неотдавнашното постигане на нов исторически най-много (ATH) на Биткойн от малко над $69,000. Въпреки този крайъгълен камък, Кийосаки остава несмущаван, разглеждайки настоящия скок на Биткойн единствено като начало на неговия капацитет през 2024 година

Въпреки че сходни прогнози може да наподобяват амбициозни, някои анализатори виждат правдоподобни пътища към тези равнища. Фактори като облекчение на инфлацията, евентуално понижаване на лихвените проценти от страна на Федералния запас, идното халвинг събитие и резистентен приток на средства в ETF могат да подтикват покупателната интензивност през цялата 2024 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР