Робърт Георгиу е бизнес консултант в направление Document Solutins в

...
Коментари Харесай

Робърт Георгиу: Облачните технологии и решенията за сигурност на информацията ни доближават до бъдещото хибридно работно място

Робърт Георгиу е бизнес съветник в направление Document Solutins в Canon за Централна и Източна Европа. Той има 10 години B2B опит в тази област и дава отговор за софтуерните решенията по ръководство на информацията. Експертизата му е в предварителните и следпродажбените съвещания в ръководството на данни и документи, решенията за обработка на документи и усъвършенстването на бизнес процеси и събирането на данни.Георгиу ще взе участие в спорен панел на уебинара на " Капитал " и " Кариери ". Събитието ще се организира на 23 април и е втората цифрова среща от серията. Форматът е правоприемник на утвърдилия се във времето HR&Leadership Forum и включва няколко мастъркласове и цифрови полемики, предхождащи огромната хибридна конференция на 28 октомври. Как ще наподобява бъдещият офис и какви са последните технологичниофис трендове?Невъзможно е да се планува по какъв начин ще наподобява работното място на бъдещето. Последната година бяхме очевидци по какъв начин пандемията форсира цифровизацията в съвсем всеки бизнес. Компаниите започнаха да ползват редица разнообразни способи на работа вследствие на държавни политики - от 100% отдалечена работа до офиси, спазващи обществена отдалеченост. Вероятно след приключването на интервала на необятно публикувана отдалечена работа доста компании ще открият нови и по-гъвкави способи за работа в дълготраен проект.
Технологиите са в основата на способността на бизнеса да бъде еластичен и да се приспособява към външни промени. Като направиха невъзможна връзката лице в лице, ограниченията за насилствена изолираност принудиха бизнеса да тества нови способи за взаимна работа. Бидейки очевидци на тази смяна, виждаме по какъв начин технологиите се развиват, давайки на бизнеса повече еластичност и сигурност. Забелязваме разширение на облачните технологии и услуги, търсене на принадлежности за взаимна работа от разнообразни местоположения и решения за сигурност на информацията. Всички тези фактори ни приближават от ден на ден до бъдещето - хибридното работно място.
Кои са най-големите цифрови провокации за бизнеса в постковид ерата?Дигиталните процеси навлизат от ден на ден и всяка организация е поела по своя път на цифровизацията. Случилото се през 2020 година форсира това пътешестване. Бизнесът трябваше да направи обилни промени, с цел да се оправи с ненадейно зародилата потребност от отдалечена работа. Традиционните провокации обаче си остават заради сложността на актуалните работни процеси. За днешния бизнес е всекидневно да се резервира комбинацията от цифрови и хартиени процеси, като по едно и също време с това продължава процесът на цифровизация.
В тази хибридна среда може да се окаже, че постигането на ефикасен поток на информацията, без тесни места и неефективност, не е толкоз елементарно. Ние считаме, че до тези провокации се подреждат нови: бизнесът би трябвало да резервира най-хубавите практики, в това число сигурността, взаимната работа на чиновниците и продуктивността, употребявайки все по-децентрализирана работна мощ.
Можете ли да разкажете повече за софтуерните решения, които предлага Canon? За кои бизнеси и промишлености са подобаващи те?
Нашето решение за взаимна работа в облачно пространство е основано за бъдещето на работния развой - хибридният модел. То разрешава на чиновниците да имат достъп до файлове, да ръководят документи и да работят по тях с сътрудниците си в действително време, където и да се намират, употребявайки силата на облака. Това носи отлична изгода на всеки бизнес - от дребен до корпоративен, без значение от промишлеността.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР