Робърт Де Ниро отново е баща, потвърди представител на актьора

...
Робърт Де Ниро отново е баща, потвърди представител на актьора
Коментари Харесай

На 79 - Робърт де Ниро баща за седми път

Робърт Де Ниро още веднъж е татко, удостовери представител на артиста пред CNN. Носителят на Оскар за първи път показа новината в понеделник в изявление за ET Canada, където промотира новия си филм, озаглавен като че ли тъкмо за мотива About My Father.

Говорейки за бащинството в изявлението, 79-годишният артист учтиво поправя интервюиращата Бритни Блеър, когато загатна известните преди този момент шест деца на Де Ниро. " Всъщност седем ", споделя Де Ниро и прибавя: " Току-що ми се роди бебе. " Де Ниро има шест деца от предходни връзки, само че не е ясно коя е майката на седмото му дете.

Актьорът от " Кръстникът " също споделя, че се любува на това да бъде татко, като сподели, че има вяра в " обичта към своите деца ", даже в случай че от време на време би трябвало да бъде " непоколебим за нещо. "
 Снимка 617537

" Не мисля, че съм готин татко ", твърди Де Ниро непретенциозно, като продължава да се майтапи за това по какъв начин 11-годишната му щерка, която той " обожава ", му предизвиква " тъга " от време на време. " И най-малкото в този момент, със съгурност ще прави същото ", прибавя той с усмивка.
 Елиът де Ниро - синът на Робърт де Ниро с аутизъм, който избра друг път от този на татко си
Синът на Робърт де Ниро с аутизъм, който избра друг път

С какво се занимава Елиът де Ниро

Преди това артистът беше женен за Даян Абът от 1976 до 1988 година и двамата са родители на две деца, Дрена и Рафаел. През 1995 година той приветства синовете близнаци, Арън и Джулиан, с приятелката си по това време Туки Смит. Де Ниро също беше женен за Грейс Хайтауър, преди да се разделят през 2018 година Дваната са родители на наследник Елиът и щерка Хелън Грейс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР