Робърт де Ниро направи изявление след трагичната смърт на внука

...
Робърт де Ниро направи изявление след трагичната смърт на внука
Коментари Харесай

Робърт де Ниро с първи думи след смъртта на 19-годишния си внук

Робърт де Ниро направи изказване след трагичната гибел на внука си Леандро де Ниро-Родригес.

Пред " People " 79-годишният артист сподели: " Дълбоко съм смутен от кончината на обичания ми внук Лео. Много сме признателни за съболезнованията от всички. Молим да ни бъде предоставено усамотение, с цел да скърбим за загубата му ".

Дъщеря му Дрена, която е майка на младежа показа в Инстаграм: " С безмерен потрес и горест се сбогуваме с обичания ни наследник Лео. Благодарим ви за излялата се обич и поддръжка и молим да ни дадете персонално пространство в този миг, с цел да преживеем тази безутешна тъга. "

Тя удостовери гибелта на сина си в персоналния си профил в неделя вечерта в прочувствен пост: " Моят прелестен ангел. Обичах те от момента, в който те усетих в корема си. Ти беше моята наслада, моето сърце и всичко, което в миналото е било чисто и същинско в живота ми. Иска ми се да съм с теб тъкмо в този момент. Иска ми се да съм с теб. Не знам по какъв начин да пребивавам без теб, само че ще се опитам да продължа и да популяризирам любовта и светлината, които ти ме накара да усещам, получавайки опцията да бъда твоя майка. Ти беше толкоз надълбоко обичан и скъп и ми се желае единствено тази обич да те бе избавила. Толкова скърбя, дребничък ", гласеше текстът. Баща му Карлос, който е художник също се включи с думите: " Почивай в мир и безконечен парадайс, скъпото ми момче. "

Близките на актрисата споделиха съболезнованията си в секцията за мнения, в това число и Анди Коен, Роузи Перес и Наоми Кембъл. За гибелта на младежа не са споделени повече детайлности, като се изключи че е бил открит мъртъв в апартамент в Ню Йорк от негов другар, осведоми TMZ, предаваdir.bg.Говорител на заместник-комисаря по публичната информация на нюйоркската полиция съобщи пред " People ", че e получен сигнал към 14:23 в неделя за " 19-годишен мъж, който е открит в безсъзнание, не реагира, а по-късно е разгласен за мъртъв ", написа Факти.бг.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР