Робърт Де Ниро е истински хамелеон в киното. Виждали сме

...
Робърт Де Ниро е истински хамелеон в киното. Виждали сме
Коментари Харесай

Когато Робърт Де Ниро се изправи срещу самия себе си

Робърт Де Ниро е същински хамелеон в киното. Виждали сме го като разбойник в " Добри момчета ", глава на мафията в " Кръстникът ", боксьор в " Разяреният бик " или Централно разузнавателно управление на САЩ сътрудник под прикритие в " Запознай се с нашите ". Но бихме ли си го показали като самия него?
 Робърт де Ниро на 79
Робърт де Ниро в 24 обстоятелството

Защото през днешния ден един от най-великите американски артисти има рожден ден

Отново Италия, още веднъж Америка и още веднъж незаконни босове. Или с други думи следващата гангстерска история, в която артистът се забърква. Става дума за кино лентата Wise Guys, по чиято продукция стартира работа Де Ниро, написа Variety.

Важно конкретизиране е, че режисьор на кино лентата ще бъде Бари Левинсън, който е прочут най-много с " Рейнман " и " Да разлаем кучетата ", където още веднъж работи с Де Ниро.

Никълъс Пилеги, който е съсценарист на престъпния епос на Мартин Скорсезе " Добри момчета ", пък се е заел със сюжета на Wise Guys. Продуцент ще е Ъруин Уинклер, който е в същата роля в " Роки " и " Добри момчета ".

" Wise Guys " наблюдава италиано-американските незаконни босове Вито Дженовезе и Франк Костело, които движат своите семейства през XX век. През 1957 година Дженовезе се пробва да убие Костело, който в последна сметка е ранен и желае да се отдръпна от мафията.

И в случай че се питаме кой от двамата ще изиграе Робърт Де Ниро, отговорът е и двамата. За него филмът е завръщане към жанра, който го трансформира в звезда. Заедно с " Добри момчета ", артистът построи своето име в престъпни драми като " Кръстникът II ", " Коварни улици " и " Казино ".
 Робърт де Ниро, Грейс Хайтуър и настояването ѝ приходите му да бъдат поделени сред двамата
Ще изгуби ли половината си пари Робърт де Ниро

Бившите не простят

По-скорошните му участия включват " Жокера " и " Ирландецът " на Скорсезе, който употребява цифрова технология, с цел да подмлади Де Ниро и сътрудниците му Ал Пачино и Джо Пеши.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР