Робърт Дауни Джуниър беше прав: Кейт Уинслет не беше почитател

...
Робърт Дауни Джуниър беше прав: Кейт Уинслет не беше почитател
Коментари Харесай

Кейт Уинслет си спомня обърканото прослушване на Робърт Дауни Джуниър за „The Holiday“: Той „Имаше английски акцент, но аз мислех, че прави австралийски“

Робърт Дауни Джуниър беше прав: Кейт Уинслет не беше обожател на опита му с английски акцент по време на съдбовното му прослушване за The Holiday.

Миналия юли Дауни Джуниър и Джими Фалън си припомниха в Шоуто на Хауърд Стърн, че са били „ извикани единствено като аварийни места “ и че режисьорката Нанси Майърс просто „ имала потребност от някой, който да чете с девойките “ по време на прослушванията.

„ Ние седим там и си споделяме: „ Това ще се случи за нас “, показа Дауни Джуниър.

Нещата обаче потеглиха на юг, откакто той прочете за ролята на Греъм, която изискваше английски акцент и в последна сметка отиде при Джуд Лоу.

„ И аз си споделих: „ Трябва да имам по-добър британски акцент от Джуд Лоу в този миг “, добави Дауни Джуниър. „ И Уинслет сподели: „ Това беше най-лошият английски акцент, който в миналото съм чувал “.

Уинслет показа своята страна на историята, когато се отби в The Tonight Show предходната седмица, където Фалън, който беше чел за Майлс, повдигна прослушването споре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР