Робърт Дауни Джуниър беше критикуван от феновете като груб“ за

...
Робърт Дауни Джуниър беше критикуван от феновете като груб“ за
Коментари Харесай

Робърт Дауни Джуниър беше критикуван за „грубо“ отношение към Ке Хуи Куан, докато приема първия си Оскар

Робърт Дауни Джуниър беше подложен на критика от почитателите като „ недодялан “ за това, че пренебрегва Ке Хуи Куан, откакто завоюва първия си Оскар.

58-годишната звезда от „ Железният човек “ завоюва премията „ Оскар “ за най-хубав артист в поддържаща роля в неделя за превъплъщението си в Луис Щраус в епичния „ Опенхаймер “ на Кристофър Нолан, който опустоши дъската на звездната гала в неделя. Но до момента в който фокусът трябваше да бъде върху някогашния проблематичен артист, който завоюва огромното актьорско самопризнание за първи път, почитателите се концентрираха вместо това върху неуместното му взаимоотношение с артиста от „ Всичко на всички места и едновременно “ Ке Хуи Куан.

Бившата звезда на Goonies връчи премията за най-хубав артист в поддържаща роля дружно с четирима други предходни носители на оценката, в това число сътрудника на Робърт от „ Железният човек 2 “ Сам Рокуел, само че феновете с орлови очи видяха, че той беше отритнат от някогашна звезда на Marvel, даже когато му връчи златната скулптура и печелившия плик. Докато на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР