РНК ваксините срещу , като тези на компаниите Pfizer/BioNTech и

...
РНК ваксините срещу , като тези на компаниите Pfizer/BioNTech и
Коментари Харесай

ЕМА: РНК ваксините изглеждат ефективни срещу индийския вариант на коронавируса

РНК имунизациите против, като тези на фирмите Pfizer/BioNTech и Moderna, наподобяват ефикасни против така наречен индийски вид на ковид. Това съобщи през днешния ден Европейската организация по медикаментите, представена от Франс прес.
Данните за успеваемостта на този тип ваксини против разновидността B.1.617, на които лекарственият регулатор на Европейски Съюз е направил оценка, са окуражаващи, сподели на конференция Марко Кавалери, шефът на ЕАЛ за имунизационната тактика. Кавалери изрази оптимизъм за успеваемостта и на векторните ваксини, като тези на фирмите AstraZeneca и JohnsonJohnson, против този вид, провокирал скокообразен растеж на случаите на ковид в Индия. Той направи ангажимента, че се чакат спомагателни данни от Индия, където е прилагана вариация на имунизацията на AstraZeneca, прецизира.
 Италианка получи по простъпка 6 дози Pfizer/BioNTech Италианка получи по простъпка 6 дози Pfizer/BioNTech
23-годишна италианка е била под наблюдаване в болница в Тоскана, откакто е получила шест дози от имунизацията на Pfizer/BioNTech по погре...
Вариантът B.1.617 на ковид, засечен първо в Индия през октомври, досега е открит в 44 страни, заяви по-рано Световната здравна организация. Тя изрази паника от неговата поява. Вариантите, засечени първо във Англия, Бразилия, Република Южна Африка и Индия са считани за най-опасните, тъй като са по-заразни, смъртоносни или резистентни против някои ваксини, отбелязва Агенция Франс Прес. Към този миг в Европейски Съюз са позволени за приложимост четири ваксини против COVID-19 - на Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca и JohnsonJohnson.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР