RnB певецът Ар Кели, който през юни беше осъден на

...
RnB певецът Ар Кели, който през юни беше осъден на
Коментари Харесай

Ар Кели отново се изправя пред съда заради сексуални престъпления

RnB артистът Ар Кели, който през юни беше наказан на 30 години затвор за полови закононарушения, тази седмица още веднъж ще се яви в съда по сходни обвинявания, този път в родния си град Чикаго, съобщи Франс прес.

Процесът по асортимент на правосъдни заседатели стартира в понеделник.

Петдесет и пет годишният реализатор, същинското име на който е Робърт Силвестър Кели, беше приет за отговорен в Ню Йорк за това, че десетилетия наред е управлявал " скица " за полова употреба на млади и малолетни дами, в това число тийнейджърки, и в края на юни беше наказан на 30 години зад решетките.

Пред съда в родния си град Чикаго Ар Кери ще би трябвало да дава отговор по обвинявания за възпрепятстване на правораздаването, произвеждане на детска порнография и противозаконна полова интензивност с малолетно лице.

Певецът и двама негови някогашни съдружници са упрекнати, че са осуетили хода на делото му за детска порнография през 2008 година, като са заплашили и подкупили жертвата, която по това време не е дала показания, само че се чака този път да приказва. Тогава правосъдните заседатели признаха Ар Кели за почтен.

Другите двама обвинени са някогашният му управител Деръл Макдейвид и някогашният му чиновник Милтън " Джун " Браун.

Очаква се процесът да продължи към четири седмици.

Адвокатката на Ар Кели Дженифър Бонжан е поискала от състава на правосъдните заседатели да бъдат изключени всички, които са гледали документалната поредност " Surviving R. Kelly ", в която вземат участие няколко от жертвите на артиста. Съдията е отхвърлил настояването.

Осъждането на Ар Кели в Ню Йорк - първото в развой, в който по-голямата част от гражданските страни са чернокожи дами, се преглежда като повратна точка в придвижването #Аз също.

Показанията извадиха нескрито " схемата " на Ар Кели за привличане на млади дами и изнасилването им със съучастието на обкръжението му. Много от жертвите описаха за срещите си със своя кумир по време на концерти, след които им е подхвърляно листче с координатите на артиста.

Срещу Ар Кели се водят каузи и в други два щата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР