Рийз Уидърспун винаги е изглеждала като перфектния представител на Холивуд

...
Рийз Уидърспун винаги е изглеждала като перфектния представител на Холивуд
Коментари Харесай

Когато синът на Рийз Уидърспун се снима гол

Рийз Уидърспун постоянно е изглеждала като съвършения представител на Холивуд - с поредност от сполучливи филми, няколко странични (и носещи й милиони) странични действия на разположение, със брачен партньор, съвършен дом и деца край нея.
 Рийз Уидърспун и Джим Тот завършиха развода си - ето какво се споразумяха
Как завърши разводът на Рийз Уидърспун и Джим Тот

Брад и Анджелина могат да вземат образец

Привидната приказка завърши тази пролет, когато 47-годишната актриса от " Професия русокоска " разгласи, че се развежда със брачна половинка си от последните 11 години. Междувременно пък децата от първия й брак с Райън Филип пораснаха и поеха по своя път.

По-малкият е Дийкън Филип - 20-годишният наследник на Рийз и Райън, който се занимава с музика. През отминалата седмица той направи дебюта си на корица на списание, като евентуално е съумял да изненада и майка си с нея.

Защото на фрагмента Дийкън е изцяло гол, загърнат единствено с кожено палто. Списанието пък е King Kong 16 в брой, наименуван The Americana Issuе. " Новото десетилетие заслужава рестарт ", пишат там във връзка обстоятелството, че синът на към този момент е на 20 години.

" Да забравим тийейджърския яд и да насочим тази сила към опознаване на чувствеността ", допълват те фотографиите на Дийкън, които приказват сами за себе си. А единствено преди година той изглеждаше по радикално друг метод...

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg