Рийс Джеймс се оттегли от отбора на Англия и ще

...
Рийс Джеймс се оттегли от отбора на Англия и ще
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт даде яснота за състоянието на Рийс Джеймс

Рийс Джеймс се отдръпна от тима на Англия и ще пропусне втория квалификационен мач на " трите лъва " за Евро 2024 против Украйна в неделя заради травма. Гарет Саутгейт предложи настояща информация за положението на десния бек и сподели, че е разбираемо, че бранителят е станал извънредно внимателен след сериозната травма, която го извади от Световното състезание през 2022 година предходната година.

" Рийс се върна, не е изцяло удовлетворен от това по какъв начин се усеща кракът му. Беше малко угрижен за това по-рано през седмицата. Мисля, че евентуално за него травмата след контузията, която го извади от Световното състезание, го е направила малко по-предпазлив в този миг. Вероятно ще му би трябвало известно време ", показа Саутгейт.

" Не е извънредно да имаш сериозна травма и по-късно по-малки травми на гърба на това. С Рийс това е случай на създаване на устойчивостта му към натоварване и той се усеща удобно с това. С него клубът е податлив да рискува повече, а ние сме по-предпазливи. Той е в действителност добър състезател и има безусловно всичко и може да бъде всичко, което желае. Това е краткотрайно нещо и се надяваме, че той може да преодолее това много бързо ", добави наставникът на Англия.

Новината за травмата на Джеймс идва като удар за " трите лъва ", които към този момент са без Люк Шоу поради аления картон, който той получи против Италия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР