Рийс Джеймс има всички качества да се превърне в легенда

...
Рийс Джеймс има всички качества да се превърне в легенда
Коментари Харесай

Греъм Потър: Рийс Джеймс може да стане легенда на Челси

Рийс Джеймс има всички качества да се трансформира в легенда на Челси, сигурен е мениджърът на лондончани Греъм Потър.

Джеймс бе основно настоящо лице за Челси при успеха над Милан с 3:0. Английският национал асистира на Пиер-Емерик Обамеянг за втория гол и самичък означи третия със яростен удар отблизо разстояние.

На възраст от 22 години и 301 дни той стана най-младият състезател на Челси, вкарал и асистирал за гол в еднакъв мач от Шампионската лига.

" Рийс е приказен състезател. Той се развива непрестанно и ще става все по-добър и по-добър. Наистина ми хареса да работя с него, той има какво да предложи. Моята работа е да се опитам да му оказа помощ да разгърне капацитета си, а капацитетът му е, че може да бъде легенда на Челси. Това е равнището, което има, капацитетът, който има ", сподели Потър на конференцията след мача.

Новото попълнение Уесли Фофана откри резултата с първия си гол за Челси, само че малко по-късно се контузи и бе заменен наложително.

" Все още не знаем какъв брой сериозна е травмата, ще създадем скенер. Стискам палци да е нещо леко ", сподели Потър.

Наставникът на Челси е удовлетворен от цялостното показване на тима му.

" Освен края на първото полувреме, те нямаха доста шансове за гол и това приказва доста за това по какъв начин се защитавахме като цяло. Момчетата бяха виновни и свършиха добра работа. Това беше значима победа, само че към момента има дълъг път в шампионата ", сподели Потър.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР