Ритуалите, известни ни благодарение на врачки и гадателки от близкото

...
Ритуалите, известни ни благодарение на врачки и гадателки от близкото
Коментари Харесай

Тези магически ритуали сбъдват желания: Пригответе си въже, конец, перо и свещ

Ритуалите, известни ни с помощта на врачки и гадателки от близкото минало, са повече от мощни. С тяхна помощ можем сами да си помогнем в устрема към триумф.

Ритуал с въже или конец

Сдобийте се с парче крепко бяло въже или конец. Хванете го с двете си ръце от двата края и дърпайте с всички сили в разнообразни направления. През цялото време би трябвало да си представяте, че желанието ви навлиза в него. След това би трябвало да омотаете въженцето към свещ, която ще запалите. Оставете я да изгори до края, а по-късно съберете изгорелите останки и ги увийте в нещо уместно. Полученото е талисманът ви, който би трябвало да пазите, до момента в който желанието не се извърши. Има и различен вид. Не изгаряйте въжето, а го носете постоянно със себе си. От време на време си говорете с него и го дърпайте, както първоначално. Това ще възобновява силата му всякога и ще добави насоченост по пътя към постигането на желанията си. Когато фантазията стане действителност, срежете въженцето по средата. Така пускате на независимост насъбраната в него сила, която до този миг ви е пособия.

Ритуал с перо

Ако се стремите към триумф в делата си, то се сдобийте с перо от птица. Сивото перо оказва помощ в службата и в кариерното си развиване. Черното перо пази от врагове и недоброжелатели. Бялото подарява с застъпничество от висшите сили. Цветовете също имат значение – аленото или розово носят обич, синьото – здраве, а зеленото – пари. Перото от сврака носи триумфи във финансовия бранш, а това от врабче ви оказва помощ да съумеете в деловите връзки. За да имате по-голяма схватливост в ученото ви е нужно перо от гарга или бухал. Пауновото подарява със популярност и бързи триумфи, а това от петел – възвръща здравето и дава носи сили.

За да активирате магическите качества на перото, е нужно да го активирате със следните думи: Мафафуа занги дие аргмафон. Заклинанието е универсално и се употребява за всевъзможни стремежи. Перото работи единствено, когато го носите непрекъснато с вас.

Свещ на желанията

За ритуала са ви нужни бяла, алена, оранжева, жълта, зелена, синя, виолетова и небесносиня свещи. Ако се затруднявате с откриването им, може да употребявате единствено бяла, алена, жълта, зелена и синя. Ритуалът се извършва в неделя сутринта. Сложете в огромна чаена чаша бялата свещ, като намалите дължината ѝ по този начин, че да бъде колкото височината на чашата. Другите свещи се палят и, една по една, се накланят поотделно над чашата с бялата свещ. В нея се капва по капка от другите цветове восък. Чашата се цялостни с шарен восък до равнището на бялата свещ. Свещта на щастието се пали всяка вечер, до момента в който желанието не се сбъдне.

Гадаенето на ориз по-точно от кафето

Някой въпрос, който ви мъчи, е в положение да ви тревожи дълго време. Но има бърз и елементарен метод за предсказание на бъдещето с ориз, който ще ви помогне да вдигнете завесата над тайните на бъдещето. Това е техника за предсказание, която се употребява в продължение на епохи и към момента не е изгубила своето значение. Тя разрешава да си отговорим на въпроси като: Ще се сбъдне ли желанието ни?, Трябва ли да приема предложение?, Трябва ли да чакам скоро благосъстояние? и т. н. Като цяло, гадаенето с оризови зърна е в положение да отговори на всеки въпрос, като единственото ограничаване е следното: резултатът би трябвало да бъде или единствено „ да “, или единствено „ не “. За ритуала са нужни: бяла свещ; стъклен съд с наедрял ориз; лист хартия и писалка. Препоръчително е безусловно усамотение. Често това се прави в огромна компания, само че в този случай ритуалът е единствено занимателен, само че не и предсказващ.

Необходимо е да запалите свещта и да поставите съда с ориз пред себе си. После би трябвало малко да формулирате въпроса, който ви интересува, тъй че отговорът да е или „ да “, или „ не “. Посочете наложително и интервала от време (например, „ Ще си купя ли кола за една година? “) Необходимо е да се напише въпроса на хартия и да се хвърли в съда, след което с ръката си разбъркайте добре ориза. След това е належащо да се концентрирайте върху пламъка и въображаемо повтаряйки въпроса си, да извадите шепа оризови зърна. Желателно е незабавно да ги хвърлите на масата и да ги преброите: Ако зърната са нечетен брой, тогава отговорът е не. Не, замисленото няма да се случи, предлагането не би трябвало да се приема, благосъстояние не се чака. Ако зърната са четен брой, то отговорът е Да. Да, вашите проекти ще се осъществят, по-добре да приемете предлагането, можете умерено да разчитате на скорошно благосъстояние. За да си осигурите стремежи резултат от гадаенето, оризът, с който сте гадали, би трябвало да се сготви и да се яде. В случаите, когато отговорът е Не, зърната е добре да се закопаят под някое дърво. Този е класическо Коледно гадаене на ориз, само че в реалност може да се прави когато и да е. Отговорът постоянно ще бъде правилен, в случай че човек задоволително се концентрира върху своя въпрос.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР