Рицарски битки, много русокоси Таргариен и добрият стар Железен трон!

...
Рицарски битки, много русокоси Таргариен и добрият стар Железен трон!
Коментари Харесай

Game of Thrones ще ни завладее отново

Рицарски борби, доста русокоси Таргариен и положителният остарял Железен престол! Това ни демонстрира първият формален взор към " Домът на Дракона " (Game of Thrones: House of The Dragon), дълго чаканият сериал предистория на " Игра на тронове ", който се чака през 2022

Кадрите бяха показани по време на виртуално събитие за идното стартирана на стрийминг услугата HBO Max и в Европа. В България и други страни от Централна и Източна Европа това ще се случи при започване на идната година, само че към момента няма твърда дата, оповестява trafficnews.bg

Новият сериал, показан по време на събитието като " най-очаквания " за 2022 година, споделя за събития 200 години преди рухването на трона и добре познатите ни персонажи от Game of Thrones. Базиран е на книгата на Джордж Р. Р. Мартин " Огън и кръв ", а на фокус в него е царуването на дома Таргариен - същият, на който Денерис се явяваше наследничка, и пътят им към революция.



" Не фантазиите не ни направиха крале, а драконите ", споделя глас в фрагментите.

Първият сезон на " Домът на Дракона " ще има 10 епизода, а в функциите са Пади Кансъдайн, Ема Д'Арси, Оливия Кук и Мат Смит.

Джордж Р. Р. Мартин е ко-създател и изпълнителен продуцент на сериала. Мигел Сапочник, добре прочут с някои от епизодите на истинския сериал, е режисьор на пилотния епизод и някои от идващите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР