Ритъмът ще бъде по-друг. Не мисля, че срещата ще бъде

...
Ритъмът ще бъде по-друг. Не мисля, че срещата ще бъде
Коментари Харесай

Дерменджиев: Трябва да бъдем много умни, съперникът е добър

„ Ритъмът ще бъде по-друг. Не мисля, че срещата ще бъде толкоз друга. Като съперници се познаваме добре и се надяваме да стане един добър мач. При всички случаи резултатът беше добър за нас. Двубоят остава 50 на 50. Сервет е един доста добър тим, добре окомплектован, не му пречи да играе като посетител “. Това съобщи треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев преди реванша със Сервет от плейофите за Лигата на конференциите.


„ Трябва да бъдем доста умни. Мисля, че това не е задоволително в действителност. Съперникът е добър тим, ние се съобразяваме с това нещо. Имаме положителни шансове. Теренът в Женева не беше доста добър, само че не се оправдаваме с това нещо. В Разград е по-добър и да се надяваме, че това ще ни помогне. За нас е значимо да сме крайни спечелили. Ивайло Чочев не може да бъде картотекиран. За момента всички други футболисти са добре. Предпочитам тимът да играе отмерено и като хазаин, и като посетител. Вкъщи, на този стадий, тимът усеща поддръжката и има по-голямо самочувствие “, добави Дерменджиев.

Десният бек на Лудогорец Аслак Фон Витри бе футболистът, който игра най-вече за „ орлите “ през есента. „ Всеки състезател желае да играе в елиминациите на тези шампионати. Надаваме се да продължим напред, имаме положителни шансове. Всички сме стимулирани. 0:0 е по-добре от загуба в първия мач. Побеждавали сме много тимове у дома и имаме вяра в себе си. Важното е да създадем нещата, както би трябвало “, съобщи норвежецът. „ Имаме добър резултат от първия мач, теренът е по-добър на нашия стадион, може да ни бъде преимущество. Вкъщи имаме много по-високо самочувствие, само че би трябвало да следваме нашия проект за игра. Познаваме добре Сервет от първия мач и в последна сметка би трябвало да вкараме повече голове от тях “, счита той. „ За нас е доста особено да играем тук, пред нашите почитатели. Познаваме терена и знаем, че другите се тормозят да играят против нас в Разград, усещаме се доста мощни у дома. Може би противникът ще поеме по-малко опасности в реванша “, съобщи Аслак Фон Витри. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР