Ритъм енд блус певецът и носител на "Грами" Ар Кели

...
Ритъм енд блус певецът и носител на "Грами" Ар Кели
Коментари Харесай

Ар Кели е задържан за неплащане на детска издръжка

Ритъм енд блус артистът и притежател на "Грами " Ар Кели бе задържан за неплащане на прехрана в размер на 161 000 щатски $ за трите му деца, както твърди тяхната майка и някогашна брачна половинка на артиста - Андреа Ли, съобщи Ройтерс.

В сряда музикантът беше арестуван, когато се яви по делото по отношение на неплащане на сумата, която трябвало да послужи при развъждането на Джоан, Джей и Робърт, които са на 21, 19 и 17 години.

Петдесет и две годишният артист е отведен в пандиза на окръг Кук в Чикаго.

Той би трябвало да заплати сумата преди 13 март, за когато е планувано идващото съвещание по делото. Това е вторият арест за Кели през последните две седмици. На 22 февруари той бе арестуван по обвиняване за осъществяване на 10 полови похищения против четири лица, три от които ненавършили пълноправие.

Часове преди ареста, изпълнителят на шлагерите "I Believe I Can Fly " и "Ignition " съобщи в изявление по американската телевизия Си Би Ес, че не е правил действията, за които е упрекнат.

"Опитвам се да имам връзка с децата си и не съумявам! Всички вие просто не желаете да повярвате в истината. Всички вие не желаете да вярвате. Това не е правилно! Това е безсмислено! Защо би трябвало да държа в послушание тези дами! Техните майки и татковци ми споделиха: ще разбием кариерата ти, " сподели Кели в същото изявление. Той упрекна родителите на една от пострадалите - 23-годишната Джослин Савидж, че са му "продали " щерка си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР