Ритъм енд блус певецът Ар Кели, който през юни беше

...
Ритъм енд блус певецът Ар Кели, който през юни беше
Коментари Харесай

Ар Кели е подсъдим в ново дело за сексуални престъпления

Ритъм енд блус артистът Ар Кели, който през юни беше наказан на 30 години затвор за полови закононарушения, тази седмица още веднъж ще се яви в съда по сходни обвинявания, този път в родния си град Чикаго, съобщи Франс прес.

Процесът по асортимент на правосъдни заседатели стартира в понеделник. 

Петдесет и пет годишният реализатор, същинското име на който е Робърт Силвестър Кели, беше приет за отговорен в Ню Йорк за това, че десетилетия наред е управлявал " скица " за полова употреба на млади дами, в това число тийнейджърки, и в края на юни беше наказан на 30 години зад решетките.

Пред съда в родния си град Чикаго Ар Кери ще би трябвало да дава отговор по обвинявания за възпрепятстване на правораздаването, произвеждане на детска порнография и противозаконна полова интензивност с малолетно лице.

Певецът и двама негови някогашни съдружници са упрекнати, че са осуетили хода на делото му за детска порнография  през 2008 година,  като са заплашили и подкупили жертвата, която по това време не е дала показания, само че се чака този път да приказва. Тогава правосъдните заседатели признаха Ар Кели за почтен. 

Другите двама обвинени са някогашният му управител Деръл Макдейвид и някогашният му чиновник Милтън " Джун " Браун.

Очаква се процесът да продължи към четири седмици.

Адвокатката на Ар Кели Дженифър Бонжан е поискала от състава на правосъдните заседатели да бъдат изключени всички, които са гледали документалната поредност " Surviving R. Kelly ", в която вземат участие няколко от жертвите на артиста. Съдията е отхвърлил настояването.

Осъждането на Ар Кели в Ню Йорк - първото в развой, в който по-голямата част от гражданските страни са чернокожи дами, се преглежда като повратна точка в придвижването #Аз също.

Показанията извадиха нескрито " схемата " на Ар Кели за привличане на млади дами и изнасилването им със съучастието на обкръжението му. Много от жертвите описаха за срещите си със своя кумир по време на концерти, след които им е подхвърляно листче с координатите на артиста.

Срещу Ар Кели се водят каузи и в други два щата, добавя Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР