Ритъм енд блус певецът Ар Кели бе признат за виновен

...
Ритъм енд блус певецът Ар Кели бе признат за виновен
Коментари Харесай

Ар Кели бе признат за виновен по обвинения в производство на детска порнография и прелъстяване на непълнолетни

Ритъм енд блус артистът Ар Кели бе приет за отговорен по обвинявания в произвеждане на детска порнография и обезчестяване на малолетни лица за секс, предадоха новинарските организации.

Процесът против изпълнителя, получил три награди " Грами " за шлагера " I Believe I Can Fly ", се гледа от съд в родния му град Чикаго. 

Ар Кели (55 г.), чието същинско име е Робърт Силвестър Кели, е приет за отговорен по шест от общо 13 обвинявания. За тези за детска порнография се планува наложителна присъда от най-малко 10 години отнемане от независимост,  отбелязва ДПА.

Дискусиите на правосъдните заседатели продължиха към 11 часа, преди да се произнесат.

На въпрос на кореспонденти отвън постройката на съда по какъв начин се усеща Кели, главният му юрист Дженифър Бонжан съобщи: " Господин Кели е привикнал с неприятните вести ". И добави, че " към момента му предстоят доста борби ". Според Бонжан клиентът й " изпитва облекчение, че този съответен случай към този момент е в предишното. "

                   

По време на процеса една от свидетелките с псевдоним Джейн, през днешния ден 37-годишна, съобщи, че изпълнителят я е малтретирал полово " стотици " пъти, преди да е навършила 18 години.

През 2008 година Ар Кели бе оневинен в друго нашумяло дело за детска порнография. През юли 2019 година след лъчение на документалната поредност " Да оцелееш от Ар Кели " ( " Surviving R. Kelly " ), той бе задържан по обвинявания в полово принуждение, повдигнати против него в щата Илинойс, като съдът отхвърли да го пусне под гаранция.

През юни т.г. артистът бе наказан в Ню Йорк на 30 години затвор за рекет и трафик на хора за за полова употреба. Това значи, че той няма да излезе на независимост, до момента в който не навърши към 80 години, отбелязва Асошиейтед прес.

Освен процеса в Чикаго, Ар Кели е ответник по още две каузи за полови закононарушения, които следва да бъдат гледани.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР