Рита Сахатчиу Ора е родена в Албания преди 27 години,

...
Рита Сахатчиу Ора е родена в Албания преди 27 години,
Коментари Харесай

Рита Ора и Дуа Липа - какво ги свързва и дели

Рита Сахатчиу Ора е родена в Албания преди 27 години, само че единствено на една година се мести с родителите си във Англия. Дуа Липа е родена в Лондон преди 23 години, само че има албански корени.

Семействата на двете изпълнителки се познават от Косово, а самите те посещават едно и също учебно заведение в Лондон и се движат в един и същи другарски кръг.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от RITA ORA (@ritaora) на Сеп 8, 2018 в 6:50 PDT

Сега пък разделят една и съща сцена - музикалната, международната. Но общото сред тях като че ли е добре забравено, а за другарство и дума не може да става . А каква е повода?

Няма изцяло достоверна информация по въпроса, тъй като и двете заобикалят да го разясняват. Но ето ги догатките, които звучат правдоподобно.

Преди години сестрата на Рита, която работи в музикална компания, не желае да помогне на Дуа да пробие в сферата от боязън да не засенчи Ора. Липа обаче съумя да отвърне на удара и да заеме мястото на съученичката си като рекламно лице на Adidas.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от DUA LIPA (@dualipa) на Сеп 16, 2018 в 4:34 PDT

Така излиза, че сестрата на Рита Ора е запалила тихата омраза сред изпълнителките. Въпреки че през днешния ден те са задоволително известни, помирение като че ли не е оповестено. А войната продължава на всички фронтове.

Песните на Рита и Дуа се конкурират за повече гледания в интернет, а профилите им в обществените мрежи - за повече почитатели. В последното победителка е Липа 18 милиона срещи 13 за Ора, написа The Sun.

Стилът на двете също е много еднакъв. Обличат се най-вече спортно, само че и не пропущат опция да покажат извивки и форми.

Не можем да пропуснем и последната офанзива, част от продължителната война сред двете. През 2014 година Рита Ора скъса с диджея Калвин Харис. Той даже й забрани да извършва частите, който са основали дружно.

 Лудият рожден ден на Дуа Липа
Лудият рожден ден на Дуа Липа

Звездата чества в Ибиса

А единствено преди няколко месеца Харис стартира професионални връзки с Дуа Липа, от който се роди шлагерът One Kiss. Ами, май изгубихме вяра за помирение...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР